Hypnotische maagverkleining

De hypnotische maagband is een gezond en veilig alternatief voor een echte maagband operatie. Met dit programma is het nu mogelijk om een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken.

Lees meer »

Afvallen met de kracht van je onbewust

Je stelt zelf jouw ideale streefgewicht vast. Jouw onderbewuste doet praktisch de rest.

Hypnotische maagband

Dit programma is ontwikkeld voor mensen die ondanks vele diëten elke keer falen. Waarom is het vaak zo lastig om blijvend gewicht te verliezen? Het kan zijn dat je eet uit gewoonte, of dat je bepaalde emoties 'weg eet' om weer een goed gevoel te krijgen. Vaak zit er een onverwerkte emotionele laag tussen. Overgewicht is voor 70% afhankelijk van emoties en onbewust gedrag.

Door middel van hypnose wordt er gecommuniceerd met het onbewuste, waardoor je gemakkelijk belemmerende patronen kunt loslaten en deze vervangen door nieuwe patronen. 
Het is namelijk je onbewuste die de verandering maakt. En dan is het opeens heel makkelijk om af te vallen.

Misschien zegt je huisarts dat je nu toch echt wat aan je gewicht moet gaan doen omdat je anders het risico op diabetes, of op andere gezondsheids risico's loopt. Of misschien begin je er maar niet meer aan, of ben je er nooit aan begonnen, ontmoedigd door het jo-jo effect waar je anderen mee ziet worstelen.

Maar wat zou je doen als het nu eens wel heel gemakkelijk kan zijn om op je ideale streefgewicht te komen? Ik programmeer in jouw onbewuste en bewuste geest de behoefte om goed en gezond voedsel tot je te nemen, je hebt dus geen dieet nodig maar gaat vanuit jezelf gezonder leven.

Waarom hypnose?

Waarom hypnose?

Weet je dat 95% van ons gedrag we onbewust doen? Daarom is afvallen en op gewicht blijven ook heel lastig als je dit alleen probeert te doen met je wilskracht.
Als je jouw eetgedrag écht wil veranderen en je op gewicht wilt blijven, dan is het dus belangrijk dat je onbewuste en je bewustzijn gaan samenwerken.

Dit hypnotische maagband programma is door ervaring met meer dan honderden mensen geoptimaliseerd en is daarom zo succesvol.
Er wordt een maagband-operatie uitgevoerd, alleen is deze denkbeeldig, terwijl je ontspannen in hypnose bent. In jouw onbewuste wordt het beeld van de verkleinde maag geplaatst. 
Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt dit voor waar aan! Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een echte maagband is geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Hierdoor zal je geen last meer hebben van een honger gevoel en zal je dus makkelijker afvallen.

Hypnose is een staat van diepe ontspanning en focus. Je kunt alles volgen en je alles herinneren. Het is een heerlijke staat van Zijn terwijl je ontspannen ligt. Je volgt mijn stem en de rest gaat vanzelf.

Voordelen van het Hypnotische maagband-programma

Als je een fysieke maagband zou laten zetten dan zijn er risico’s bij zo’n operatie. Een hypnotische maagband heeft hetzelfde effect, maar dan zonder narcose, wonden, pijn, littekens, kans op complicaties of ziekteverzuim. 

Een hypnotische maagband is zelfs effectiever dan een operatieve maagband. Slechts 50% van de mensen die een operatieve maagband heeft laten plaatsen, heeft baat heeft bij deze maagband. Bij een hypnotische maagband is dat 82,3%!

 • Geen medische ingreep.
 • Geen gedoe met recepten.
 • Je hebt geen dieet meer nodig.
 • Geen lange herstelperiode.
 • Geen pijn.
 • Geen littekens.
 • Je blijft op jouw streefgewicht.
 • Je onbewuste werkt met je mee.

Een gemakkelijkere manier om af te vallen is er eigenlijk niet. Je kunt alles blijven eten wat je graag wilt. Je onderbewuste zal echter andere keuzes gaan maken aan welke voeding je behoefte hebt. Daardoor zul je je eerder voldaan voelen, zodat je beter naar je lichaam leert luisteren en je minder de behoefte hebt om nog meer te eten. 

Het hypnotische maagband programma bestaat uit een intake en 5 sessies. Na de eerste sessie krijg je een MP3 mee die je dagelijks gaat beluisteren, waardoor je zal merken dat je veel sneller voldaan bent, minder eet en meer gewicht zal verliezen.
Wat kun je verwachten na het plaatsen van de maagband?

Wat kun je verwachten na het plaatsen van de maagband?

Al na de eerste sessie ga je onbewust dingen anders doen om af te gaan slanken, en je kunt snel positieve resultaten gaan zien. Je laat gemakkelijk overtuigingen los die je belemmeren en neemt nieuwe gezonde gewoontes aan. Wat een aanzienlijk verschil is met dit programma, is dat je bewuste en onbewuste nu voor 100% samenwerken!

 • Je bent nu in het bezit van een hypnotische maagband
 • Jouw onbewuste geeft je sneller een voldaan gevoel
 • Je bent gemotiveerd om je doel te bereiken en te behouden
 • Je kunt gewoon uit eten, want dit programma is geen dieet
 • Je merkt dat het eenvoudig is je streefgewicht te gaan halen
 • Je eet niet meer uit emotie of gewoonte
 • Je lichaam gaat meer vet verbranden
 • Je wordt gezonder en fitter
 • Je vermindert het risico op diabetes en andere gewicht aandoeningen
 • Je bloedsuikerspiegel stabiliseerd
 • Je bespaard geld aan veel eten en snoepen
 • Je krijgt een positiever zelfbeeld
 • Je wilt liever gezond en voedzaam eten
 • Het is makkelijk om nee te zeggen tegen zoetigheid
 • Het vind het fijn om je lichaam meer te bewegen
 • Je houdt eetlust in toom
 • Je eet langzamer en stopt eerder
We maken een voor-foto bij de eerste afspraak, en een na-foto op de laatste afspaak. Deze zet ik vakkundig naast elkaar en mail ik naar je, samen met jouw reacties die je tijdens elke sessie aan mij verteld. Zo heb je aan het eind van het programma alle resultaten bij elkaar, om met recht trots op te zijn.

Voor het maken van de eerste afspraak, dient u telefonisch contact op te nemen.

Bertina verloor in 5 maanden 13,1 kilo. Ik las wel de verhalen over de maagband resultaten, maar dacht, zal het echt zo zijn?

Ik eet uit verveling en frustratie en heb slaapproblemen. Voel me soms wat depressief. Gevoel dat alles op mijn maag drukt. Ik heb een onregelmatig leven en ben daardoor ongezond gaan eten.

Na 11 dagen -3,5 kilo en 22 cm.
Direct na de sessie kon ik bij thuiskomst nog maar een halve krentebol nemen, normaal at ik er 2. Ik heb geen trek meer in wijn en heb geen behoefte aan snoepen of chocolade gehad. In de supermarkt loop ik het koekjes-schap helemaal voorbij, het doet me niks.
Ik eet nog wel dezelfde dingen. Ik nam nu 1 mini frikandelletje en een paar patatjes, krijg veel minder op. Dan zit ik gewoon vol, heb geen behoefte aan meer. Nam 2 chipjes voor het lekkere, maar mis er verders niks aan. Dat vind ik wel apart, want ik ben iemand die echt van hartig houdt. Daarvan eet ik nu een klein beetje, en kan toch genieten. Tussendoor had ik nog wel eens honger, maar toen ik meer eiwitten ben gaan eten, ging dat beter.
Ik ben weer meer gaan bewegen en heb mijn oude ritme weer opgepakt. Zit weer lekker in de sportflow. Ik merk het al aan mijn kleding, mijn riem is er de strakste stand. Ik merk het aan mijn buik en benen.
De eerste dagen moest ik naar mijn idee afkicken van de suiker en alcohol, ik werd moe en de eerste 2 dagen had ik hoofdpijn. Maar nu komt de energie weer terug, voel ik me fitter en minder negatief. Ik lach veel makkelijker.

Na 5 weken -7,1 kilo en 43,5 cm
Het gaat goed. Ik heb een doos chocolade gehad, heb er zelf maar 3 genomen omdat ik hem aangeboden kreeg. Normaal had ik ze allemaal opgegeten. Ik heb behoefte aan licht eten. Op een feestje heb ik maar 1 drankje genomen. Ik eet nu verstandig en sport veel. Ik neem extra fruit aan het einde van de dag en luister naar wat mijn lichaam vraagt. Ik heb nu een jurkje aan die al jaren niet meer paste. Mijn overgangsklachten zijn een stuk minder (opvliegers). Ik heb het gevoel steeds meer los te laten en in mijn eigen kracht te komen. Meer eigenwaarde. Het slapen gaat iets beter.

Na 2 mnd -9,1 kilo en 53 cm
Iedereen gaat het nu zien en ik heb meer spiermassa. Ik eet veel vers, niet alleen maar sla, ik eet eigenlijk alles. Het is 1/3 van wat ik vroeger at en ik voel me prima.
Ik weet dat ik het nu kan, heb het zelfvertrouwen erbij, is in balans aan het komen. Ik straal dat ook uit. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik mezelf iets moet ontzeggen. Normaal voelde ik bij schuldig bij het nemen van een chocolaatje tijdens dieten, nu niet meer. Ik voel mij er blij mee.
Voorheen drukte er veel op mijn maag, zeker als ik stress had. De stress gaat beter en mijn maag gaat goed. Lopen gaat makkelijker, mijn maag drukt niet meer.

Na bijna 5 mnd -13,1 kilo en 67 cm
Dit programma is een algehele revisie. Mijn zelfbeeld wordt beter. Ik ben over bepaalde gewoontes gestapt, en het gaat niet alleen om het afvallen.

Ik ben fit en voel mij prima. De depressieve gevoelens zijn een stuk minder geworden, er gaat steeds een laagje af, net als laagjes van een ui, lasten en oud zeer worden afgepeld. Ik stap makkelijker over dingen heen en heb meer zelfvertrouwen. Ik neem elke avond thee met 1 blokje chocolade, dat is echt mijn geniet moment. Ik eet nog steeds alles, wel veel vaker gezonder, maar ook nog wel eens chinees of in het weekend een drankje. Ik ben een stuk minder gaan eten en weinig klant en klaar, minder wijn en toastjes.

Karin verloor in 4 maanden 10,4 kilo. Ik pas eigenlijk niks meer van mijn oude kleding

Ik kom moe uit mijn werk en wil dan makkelijk eten. Ik heb dan lekkere trek en dan ga ik snoepen. Ik blijf vaak dooreten, ik ben dol op alles en op pepsi max. Na het eten heb ik trek in koekjes.

Na 2 weken – 3 kilo, -5 kilo
Ik heb geen snaaitrek meer, dat is helemaal weg. Heb veel energie (hardlopen, fietsen), men zegt: wat zie jij er goed uit. Ik eet heel veel minder en gezonder. Veel minder bij een bbq. Mijn stoelgang ik ook wat verbeterd. Ik had 1x trek in Cola, en nam 1 mini blikje cola, dat was genoeg. Neem 5 voor 8 in de avond een kaakje of 2 dropjes, en verder geen snoepje de hele dag.

Na 1,5 maand 4,4 kilo en -18 cm
De snaaitrek is nog steeds weg, ik eet veel minder en gezonder. Ik voel me trots. Kan tussendoortjes makkelijk afslaan. Pepsi max vind ik nu mierzoet. Ik heb minder verdriet omtrent familie relaties, en voel heb minder somberheid dips. Ik voel mij mentaal en lichamelijk beter.

Na 2,5 maand -6,9 kilo en 25,5 cm
Ik heb veel minder last van de overgang omdat ik minder suiker eet en slaap daardoor ook beter. In de avond heb ik nog trek in koekjes, neem er dan maar 2. Mensen zien dat ik gewicht ben verloren.

Na 4 maanden 2-9 -10,4 kilo en 29 cm
Het gaat eigenlijk wel heel makkelijk. Dit hou ik wel mijn hele leven vol, ook in de vakantie. Ik pas eigenlijk niks meer van mijn oude kleding. Ik ben van XXL naar M gegaan.
Ik voel me heel gezond. Mijn opvliegers gaan snel weer weg sinds ik bijna geen suikers meer neem. Mijn stoelgang gaat nu goed.
Ik ben trots en mijn energie level is heel goed. Ik ben bijna nooit meer down, en heb minder verantwoordelijkheden op mij genomen op mijn werk, wat ik altijd veel te veel deed. Ik kies nu voor mijzelf!

Ria verloor in 10 maanden 20 kilo: Het is de uitvinding van de eeuw.

Na 15 dagen: - 4,2 kilo lichter en - 7,5 cm
Alles is anders. Ik voel me blijer, ik ben zowaar elke ochtend buikspieroefeningen aan het doen en sta op de hometrainer, iets waar ik me normaal nooit toe kon zetten! Ze weten thuis niet wat ze meemaken. Ik schrans niet meer en neem geen snoep meer. Normaal namen we in het weekend taart, en nu neem ik een inimini puntje of een slagroomsoesje. En dat is genoeg. Van mijn wijntje nip ik nog maar, en eet veel minder. Tussendoor heb ik geen honger. Op zondag eten we altijd patat, nu neem ik een paar frietjes en een kroketje, dat is genoeg. Ik eet nu zoveel bewuster.

Na 5 weken: -6,2 kilo en -16 cm
Ben een weekje op vakantie geweest en baalde dat daar geen hometrainer was. Normaal had ik los gegaan op vakantie kwa eten, en heb nu ook wel wat dingen gegeten die ‘verkeerd’ zijn, maar heel veel minder en kon ook heel veel afslaan of niet nemen. Ik sta nu elke dag trots voor de spiegel, terwijl ik normaal de spiegel vermeed. Ik kan makkelijker ontspannen, en de trek in zoet is weg. Ik hoef veel minder boodschappen te doen. Heb geen honger en ben blij en trots op mezelf.

Na 2 maanden en 1 week: -10 kilo en -23,5 cm

Na 4 maanden en 1 week: -15,9 kilo en -33 cm
Ik krijg nu heel veel reacties. Mijn nieuwe kledingstuk die ik moest kopen, is inmiddels alweer te klein, ik heb zelfs 10 cm van mijn riem moeten afknippen! Ik ben een veel blijer mens met meer uithoudingsvermogen.

Na 5 maanden: -18 kilo en -44,5 cm
Het gaat nu wat langzamer, maar dat geef ook niet. Ik ben een heel tevreden mens en het sporten gaat nog steeds prima!! En trots op mezelf!!!

Na 6 maanden: -18,5 kilo

Het gaat nog steeds goed. Na 2 weken op vakantie geweest en is echt helemaal goed gegaan. Voor de vakantie was ik even bljven hangen op hetzelfde gewicht, in de vakantie toch nog iets afgevallen. 3 weken niet gesport en vanmorgen weer begonnen. Maar voel me fantastisch, zei net nog tegen mijn man, wat voel ik me goed, dankzij Bianca, dat ik blij ben dat dit op mijn pad is gekomen. Ik krijg nog steeds veel reacties.

Na 10 maanden: - 20 kilo

Ik heb het niet meer zo warm de hele tijd. Het gaat supergoed. Dit hou ik makkelijk vol, het is een gewoonte geworden. Zo nu en dan neem ik op verjaardagen een blokje kaas of een koekje bij de koffie, zonder dat ik het gevoel krijg er nog meer van te willen nemen. Ik vind het de uitvinding van de eeuw!

Precies 1 jaar later: nog steeds - 20 kilo

Het gaat nog steeds goed, blijf op mijn streefgewicht hangen, soms kilo erbij en dan weer eraf, maar vind het prima zo. Voel me goed en hou het goed vol. 1 jaar geleden is deze verandering begonnen en ik ben nog steeds trots op mezelf en krijg ook nog steeds reacties dat ik het zo goed volhoud.

Madelon verloor in 1 jaar 14 kilo: Het heeft zoveel positieve verandering gebracht ik mijn leven.

Na 2 weken: -2,8 kilo en 9 cm
Ik had erg ongezonde eet- en drink gewoontes en at vooral slecht als mijn vriend om de week van huis af is. Sinds de eerst sessie eten we aan tafel en probeer elke dag fruit te eten. Het slechte snoepen (chips en energie drankjes) vind ik nu heel vies. Ik drink vooral veel verse thee, eet nu ook meer groente en kan makkelijker eten laten staan. Normaal wilde ik altijd maar blijven eten, maar eet nu de helft van wat ik normaal nam en ontbijt ook.

Van jongs af aan heb ik diabetes, de eerste week had ik wat hypo’s door mijn verandering in voeding, en hebben we de hoeveelheid insuline kunnen verminderen, en zijn mijn bloedwaardes stabiel en goed sinds jaren. Ik voel nu al meer energie.

Na 1,6 mnd -3,6 kilo en 11 cm
Ik kook nu ook voor mijzelf alleen en mijn onbewuste verteld mij wanneer ik voldaan ben. Ik eet gelukkig niet meer uit verveling of als ik alleen ben. En daar doe ik geen moeite voor, het gaat gewoon vanzelf zo.

Na 2,5 mnd -5,2 kilo en 14 cm
Alleen zijn gaat goed, het verbaasd mij. Ik nam op de vakantie 1 chippie en vond het niet lekker. Het doet me niets meer. Ik ga na slecht nieuws niet meer eten zoals voorheen en mijn suikerwaardes zijn verbeterd en stabiel. Bewust en onbewust eet ik beter en gezonder en ben opgewekter. Ik voel me niet meer onzeker over mijn lijf en heb meer energie.

Na 4,5 mnd -6,8 kilo en 17,5 cm
Ik kan me leuker kleden, en ben van mijn slechte gewoontes af! Mijn gewicht daalt niet heel snel, maar het heeft zoveel positieve verandering gebracht ik mijn leven, dat is het al waard. Alles wat betreft het programma gaat goed. In deze laatste sessie zag ik echt licht, terwijl mijn ogen waren gesloten, dat verbaasde mij.

Na 6 mnd 7,5 kilo
Mijn bikini is veelst groot haha, en als ik op het strand lig, zie ik mijn benen weer. Mensen gaat het nu ook zien, dat is erg leuk.

Na 7,5 mnd - 10 kilo
Ben op vakantie geweest en uit eten geweest en kreeg mn bord echt niet leeg.

Na 10 mnd -13 kilo
Het gaat nog steeds goed en er gaat nog steeds af. Ik ben trots op mezelf.

Precies 1 jaar later -14 kilo

Margreet verloor in 4,5 maand 7,5 kilo: Deze manier van afvallen voelt veel natuurlijker.

Na 2 weken 1,8 kilo en 8,5 cm
Ik snoep niet meer tussendoor, dat ging vanzelf. Neem 3 maaltijden, drink thee en water. Ik eet minder, het moet niet meer op, wat teveel is gaat gewoon weg. Bij de lunch wacht ik 10 minuten en vraag me dan af, heb ik echt nog trek? De richtlijnen geven mij rust. Als ik boodschappen doe, kom ik niet meer met gekke dingen thuis, dit voelt veel natuurlijker.

Na 1,5 mnd -3,4 kilo en 14,5 cm
Ik heb nog steeds geen behoefte om tussendoor te snoepen. Ik heb geen suikerdalen meer als ik bv te laat eet. Ik ben superstabiel. Heb 1 stukje chocolade genomen, de rest ligt nog in de kast. Ik vraag aan mijn lichaam wat het nodig heeft. Ik luister nu goed naar mijn lijf en voel met niet meer moe.

Na 2,5 mnd -4,9 kilo en 18,5 cm
Het sporten gaat goed en eet gezond. Mijn energie niveau is goed. Ik had even een terugval dat mijn eten weer op moest (patat met mayo), maar in deze sessie heeft Bianca dat ook weer getackeld.

Na 3,5 mnd -6,5 kilo en 22,5 cm
Wanneer ik uit eten ga, is 1 bord genoeg en ik schrans niet meer. Ik heb geen behoefte aan een toetje. Als ik tussendoor toch wat honger voel, dan neem ik een handje nootjes. Deze december maand heb ik totaal maar 3 koekjes op, dat was normaal wel anders. Er staat nog steeds een snoeppot op mijn werk, vroeger moest ik dan steeds toch een snoepje nemen, nu heb ik er totaal geen erg meer in. Voel meer energie en ga nu gewoon sporten, zonder tegensputtelen. Ik heb nu een broek aan die een maat kleiner is. Die had ik nog in de kast hangen.

Na 5 maanden - 8 kilo.
Het gaat nog steeds heel goed, ook nu ik alle sessies al heb afgerond.

Na precies 1 jaar - 8,5 kilo.
Mijn gewicht blijft vrij contant. Ben nog steeds tevreden dus.

Bertus verloor in 1 jaar 16 kilo: ik kan zelfs mijn trouwcolbertje weer aan.

Na 8 dagen: - 1,7 kilo en - 6 cm
Ik weet niet wat er gebeurd, en heb nog nooit zoveel aandacht gehad, iedereen is nieuwsgierig. Ik heb meer smaak, ik geniet meer van mijn eten en eet rustiger. Ik neem nu ook meer fruit, en tegenwoordig neem ik elke dag tijd om te luchen, wat ik nog wel eens oversloeg. Ik eet nu minder dan de helft van wat ik normaal at en heb geen honger. Eet nu weer regelmatig 3x per dag van een kleiner bordje. Soms slaap ik zelfs een hele nacht na het luisteren van de ondersteunende mp3, wat mij al 10 jaar niet meer lukt. Ik heb totaal geen behoefte meer aan mijn bacardi cola die ik steevast elke dag nam, nu kan ik het met gemak laten. Het gaat heel makkelijk.

Na 5 weken: - 6 kilo kwijt en - 15 cm
Het gaat nog steeds allemaal heel goed en gemakkelijk. De gedachten aan bacardi cola is zo weer weg, en soms probeer ik een wijntje, maar na een half glaasje vind ik het niet meer lekker. Het fruit eten gaat me ook goed af, en neem elke dag.

Na 3 maanden: - 7,8 kilo en - 17 cm

Na 4 maanden en 1 week: -10,7 kilo en - 23 cm
Ik krijg nu heel veel reacties. Het minder eten gaat goed en het is heel goed vol te houden. Ik doe automatisch gezondere boodschappen. Ik heb geen knieklachten meer, en nu ik minder gewicht heb, kan ik ondanks mijn versleten wervels weer sporten, dat ik nu enthousiast 3x per week doe, waardoor mijn rugspieren weer sterker worden, en zo minder rugklachten bemerk.

Na 6 maanden: -12,1 kilo
Ik ben super tevreden!

Na 9 maanden: - 14,7 kilo en 32 cm
Ik beweeg makkelijker, heb geen last of pijn van mijn rug en knieën meer. Ik fitness nu met plezier 4x per week om mijn rug gezond te houden en voel mij fit. Ik kan nu weer meer nachten achter elkaar werken, dat gaat goed. Ik kan zelfs mijn trouw colbertje weer aan! Ik heb nieuwe kleding, voel mij lekkerder en soepeler. Ik mis de alcohol totaal niet en vind warm water drinken lekker.
Mijn gewicht schommelt soms een beetje, dan beetje erbij (chinees eten vind ik zo lekker), maar daarna weer eraf, maar het blijft rustig aan toch zakken.

Precies 1 jaar later – 16 kilo
Ik ga gewoon door tot 20 kilo en dan zo houden. Lekker sporten om alles lekker strak te krijgen.

Ada verloor in nog geen 5 maanden 11,1 kilo: En dan wetende dat het nog niet stopt hier.

Ik heb fybromyalgie en ben dus beperkt, dat frustreert mij. Ik bleef maar dooreten, ook al had ik genoeg. Heb een hoge bloeddruk en kan slecht doorslapen.

Na 12 dagen -3,6 kilo en 8,5 cm
Ik neem geen snoepjes meer, schep minder op en eet 3x per dag. Ik merk dat het gewoontes wren en ga nu creatiever met mijn voeding om. De 1 dag had ik na 2 boterhammen nog honger, maar na dag 1 al niet meer.

Na 4,5 week -6,2 kilo en 13 cm
Ik heb geen snoepjes meer aangeraakt en het 3x per dag eten gaat prima. Ik eet van een klein bordje. De kruidnootjes op mijn werk laat ik gewoon staan, zonder moeite nu.

Na ruim 2 maanden -8,4 en 39 cm
Ik neem nog wel in het weekend een wijntje, maar wissel deze nu af met een glas water. Ik besluit gewoon ‘ik eet dit en niet meer dan dat’. Dat werkt goed.

Na 4 maanden -9,2 kilo en 35,5 cm
Bij deze intake stond de vraag: wanneer weet je dat je je doel hebt behaald? Ik schreef: als ik makkelijker kan bewegen, leuke dingen met mijn kinderen kan doen en blij wordt van mijn eigen spiegelbeeld. Deze punten kan ik nu al afvinken. De kerst ben ik goed doorgekomen, maar de oliebollen vond ik te lekker, en tijdens het daarop volgende weekendje weg, heb ik ook niet echt opgelet. Toen ik thuis kwam pakte ik moeiteloos mijn nieuwe eetpatroon weer op en ben toch ook weer gewicht kwijtgeraakt. Het trappenlopen gaat beter, ik ben er minder vermoeid bij, ik kan langere afstanden lopen en ik slaap beter. En de snoeppot is echt verleden tijd. Bedankt voor je hulp ik ben super blij met het resultaat. 

Na 4 maanden en 3 weken: -11,1 kilo
Er zit weer beweging in het afvallen. En dan wetende dat het nog niet stopt hier.

Jacqueline verloor in 3 maanden 11,5 kilo. Je gedachten worden als het ware ge-reset.

Ik vind het vooral lekker om te eten en veel te snoepen. Het lukt me niet om ermee te stoppen, ik heb echt een stok achter de deur nodig. Ik word beperkt in het bewegen door mijn overgewicht en mijn fysieke klachten nemen toe (fybromyalgie). Ik heb Diabeters type 2 en alles kan me soms teveel zijn.

Na 9 dagen -3,4 kilo en 5 cm

Direct na de sessie had ik die dag het gevoel van een blok op mijn maag. Daarna was het weg. Ik eet minder en schep maar 1x op. Ik voel nog wel behoefte om te snoepen maar heb niet gepakt. Ik hoor ‘Niet doen’ in mijn hoofd. Het is een oude gewoonte. Ik heb 2x een bbq gehad en een etentje, was best een moeilijke week, maar ik heb mij goed kunnen beheersen. In de avond heb ik geen behoefte meer aan koekjes. Ik heb het gevoel dat ik meer energie krijg. Ipv een koekje tussendoor neem ik nu een appel in de ochtend.

Na 1 maand -5,5 kilo en 20,5 cm

Ik heb de stappen genomen, het is echt een ommezwaai. De stok achter de deur heb ik terug, mijn drijfveer om af te vallen is er nu. Na het eten heb ik nog wel zin in zoet, maar ik doe het niet. Als ik merk dat mijn suikerspiegel rond half 4 zakt, neem ik wat fruit of yoghurt. Ik beweeg nu elke dag, lopen en fietsen. Ik slaap al beter, dat was voorheen een drama. Ik neem niet altijd meer brood, maar pak vaker crackers. Ik voel me wat beter en fitter en er zijn momenten van vrolijkheid.

Na 2 maanden 8,8 kilo en 23,5 cm

Ik neem 2x wat kleins tussendoor om mijn waardes goed te houden. Mijn bloedwaardes zijn duidelijk verbeterd. Ik ben trots dat ik het zo goed doe. Ik ben niet meer zo opgeblazen en krijg complimenten.

Na 3 maanden – 11,5 kilo en 30,5 cm

Ik heb weer een doel. Het is niet makkelijk, ik moet wel zelf meeroeien. Mijn suikerwaardes zijn nog steeds goed. Het jasje van mijn werk kan weer dicht. Ik ben er heel blij mee. Blij dat ik in juli de stoute schoenen aan durfde te trekken om een afspraak te maken. Je gedachten worden als het ware ge-reset.

 

Yvonne verloor in 5 maanden 8 kilo: Heel bijzonder, ik heb geen honger.

Na 12 dagen: -2,9 en 18,5 cm

Vanaf de eerste dag ging het al vanzelf. Ik heb geen snaaimomenten meer gehad. Op het werk staat een grote pot snoep, en ik kan er nu zo aan voor bij lopen. Ik eet nu aan tafel en de helft van wat ik normaal at, en eet nu wel 3x per dag (de lunch wilde ik nog wel eens overslaan). Ik voel mij ook meer ontspannen. De mp3 is een fijn rustpunt in de dag.

Na bijna 1,5 mnd : -5,2 en 28 cm

Ik hoef niet meer mijn best te doen. Het gaat vanzelf. Snoepen doe ik zo goed als niet meer. Ik moet me dwingen om te eten in de middag, ik heb er geen behoefte aan. Heel bijzonder, ik heb geen honger. Ik zet de wekker wanneer ik water moet drinken en zit wel lekker in mijn vel nu. Mijn cholesterol is verbeterd en wandel 4 tot 5 maal per week.

Na 2 mnd en 1 week: -7,1 en 37 cm

Ik ben weinig met eten bezig. Normaal bij het lijnen wilde je dan juist graag eten wat je juist niet mocht. Nu hoef ik er niet bij na te denken. Ik kan eten waar ik trek in heb, een klein gebakje of een wijntje bij gelegenheid, en toch kom ik niet aan. Als ik een stukje chocolade neem, voel ik mij nu niet schuldig.

Ik wandel nu elke dag samen met mijn man. Mijn kleding gaat al ruimer zitten. Ik heb tussendoor geen honger of een flauw gevoel. Sommigen mensen gaan nu zien dat ik afgevallen ben.

Na 5 mnd – 8 kilo
Ik was weer koolhydraten gaan eten, wat ik al heel lang niet meer deed, en blijkbaar reageer ik daar sterk op. Daardoor was ik niet verder afgevallen en schommelde mijn gewicht. Sinds ik het koolhydraat arm eten weer heb opgepakt, ben ik in 1 maand weer 1,5 kilo afgevallen.

Mijn gewrichten en knie klachten gaan wel heel goed, ik heb er geen last meer van en ik beweeg veel; lopen, fietsen en zwemmen. Ik kan nu veel meer trappen lopen dan voorheen.