Behandelingen

Chakra healing en reading
Energie healing
Energetische massages
Dorn methode en Breuss
Hypnose en afvallen met hypnose
Body de-armouring

Lees meer »

Pijnverlichting en harmonie dankzij energiehealingen

De healings helpen je negatieve patronen en emoties los te laten. Het verzacht pijn, verdriet en angstklachten.

Ruimte voor positieve emoties

De wereld om je heen, geuren, kleuren en geluiden zijn meer intens na een healing. Je kunt weer beter waarnemen. Neem na een healing rust. Het effect van een healing kan dagen doorwerken en zo ook veranderingen brengen. 
Doordat energie door je hele lichaam stroomt, helpen deze behandelingen je om zowel fysiek, emotioneel en mentaal te genezen.

Ruimte voor positieve emoties

Chakra healing en reading

Ik 'voel' met mijn handen de energie per chakra, maar raak je niet aan. In samenwerking met de bewegingen die dan ontstaan, krijg ik informatie door over het betreffende onderdeel in je leven. Ik lees als het ware hoe je nu in het leven staat en wat daar niet lekker loopt. Ik geef je informatie mee hoe je hieraan kunt werken. De chakra’s worden schoongemaakt en in balans gebracht zodat ze weer goed stromen. Cliënten voelen zich hierna beter, sterker en meer in balans. Er wordt ook healing aan de organen gegeven.
Energie healing

Energie healing

Ik gebruik een verzameling van alle helende energieën die ik mag doorgeven en werk in je energetisch lichaam (een klein stukje boven je fysieke lichaam). Daar voel ik wat er zich ín je lichaam afspeelt en kan op deze manier genezing, energiedoorstroming en ontspanning brengen. De energie is behaaglijk warm, je wordt als het ware omhuld door een warme deken. Ik werk oa met de volgende energie vormen: Hoogste goddelijke liefdes en licht-frequentie, Vader/Moeder/God/Bron energie, Emotionele healing energie, Atlantische energie, Pleiaden energie en Goddelijke blauwdruk energie.

Therapeutische behandelingen

Brengen je weer in balans en geeft ruimte in je lijf

Energetische massages

Bij mijn massages maak ik gebruik van helende energie met een hoge trilling. De energie stroomt gedurende de behandeling, waardoor de energie van het lichaam beter gaat stromen en meer in balans komt. Wanneer de handen op een bepaalde plek worden neergelegd, kunnen daar energieblokkades worden opgeheven, zodat een energiedoorstroming weer mogelijk wordt en pijnen afnemen. Er worden verschillende massage stijlen afgewisseld:

 • steviger bij spierknopen
 • rugpijn techieken
 • hoofdpijn techieken
 • shiatsu
 • voetreflex
 • lymfedrainage
Korte massage

Korte massage

Er worden kortere massages toegepast bij:

 • rugpijn
 • hoofdpijn
 • na intensieve inspanning
 • voetreflex

Massage activeert het parasympatische zenuwstelsel:

 • diepe ontspanning
 • pijnvermindering
 • histamine komt vrij: pijndempend, ontstekingsremmend
 • endorfine komt vrij: lichaamseigen pijnstiller
 • serotonine komt vrij: gelukshormoon

Dorn methode: wervel en gewrichtsbehandeling

Dorn-methode is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling, die op een eenvoudige manier klachten oplost die voortkomen uit scheefstand van benen, bekken en/of wervels.
Beenlengte verschil leidt tot scheefstand van het bekken en wervelkolom en kan tot chronische klachten leiden zoals lage rugpijn, heupklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, darm/blaas problemen, voet-knie- of enkelklachten en kromming van de wervelkolom. Tijdens een behandeling worden de beenlengten gecorigeerd en worden energie blokkades, die ontstaan door de ruimten binnen het gewricht, opgeheven. 

Breuss wervelkolom massage

Breuss wervelkolom massage

Deze massage wordt over de wervelkolom gegeven. Door gebruik van johannesbloemolie kan de wervelkolom ontspannen en wordt de kwaliteit van de tussenwervelschijven verbeterd.

Na een rustige massage wordt de rug toegedekt met zijde-papier om de warmte en de olie dieper te laten doordringen. Daarna vind een healing met de handen plaats, wat de werking zal versterken.

De Breuss-massage wordt vaak toegepast na een Dorn-methode behandeling maar is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Hypnose

Hypnose is een staat van ontspanning en focus. Wanneer je lichaam zich meer ontspant gaat je breinactiviteit omlaag en kun je je kritische mind omzeilen, zodat er met je onbewuste kan worden gewerkt. 
In een diepe hypnose kun je makkelijk emoties wissen en vergeten. Dat heeft niets met onderdrukken te maken, omdat we de emotionele binding verwijderen zodat het je niets meer doet.
Het is de meest prettigste manier om te veranderen, omdat je niets hoeft te doorleven of op te halen.> Hypnose en afvallen
Body de-armouring

Body de-armouring

Body de-armouring is letterlijk je lichaam ont-harnassen van een pantser die je in je leven hebt opgebouwd om maar zo min mogelijk pijn of spanning te hoeven voelen. Grote of kleine negatieve ervaringen geven blokkades in je systeem, wat tot fysieke en psychische klachten leidt. Het kan dat je lang niet zoveel energie hebt als mogelijk zou zijn, omdat dit pantser de natuurlijke levensenergie niet optimaal laat stromen. 
Bij een body-de armouring sessie wordt er ruimte aan je emoties gegeven en mogen deze er volledig zijn. Zo kunnen ze oplossen en transformeren omdat ze vrijgelaten worden uit je lichaam. 

> Lees meer

Reacties van klanten

Madelon

Je bent voor mij een wonder women. ik die zo gestrest, onrustig, boos, verdrietig, nouj a van alles kan zijn... laat jij verdwijnen met de behandelingen die je mij geeft.
Ik kan dit iedereen aanraden die niet lekker in zijn vel zit, niet veel wil praten maar wel door middel van behandelingen weer goed in zijn vel zit. Je geeft me rust laat me weer stralen en voor mij verricht je gewoon wonderen als ik bij je ben geweest voor een behandeling voelt het alsof ik de hele wereld weer aan kan...
Bedankt dat je mij wilt behandelen met de massages, behandelingen, healings, spiritualiteit die jij aan mij geeft... ik vind het super!!!!

Martin

Je voelt je gelijk bij haar op je gemak. Behandelingen zijn een mooie persoonlijke beleving. Als ik ben geweest, voel ik me altijd veel beter, zowel lichamelijk als geestelijk. Alsof ik weer ben ge-reset. Ze voelt energetisch met je mee, waardoor je snel effect merkt. Een aanrader.

Rocky

Behandelingen zijn verhelderend en helpen mij keer op keer om weer stappen te maken in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Samantha

Als ik niet lekker in m’n vel zit ga ik voor een energiebehandeling naar Bianca. Een soort van energetisch fysio-behandeling!

Rob

Ik heb het genoegen gehad om op de tafel bij Bianca te mogen liggen. Jee wat een ervaring was dat. Er gebeurt veel in je lijf en je mind als Bianca haar werkt doet. Het lijkt alsof alle stukjes op zijn goede plaats vallen. Zeer krachtig. Bianca heeft me ook op afstand geholpen, het was bizar, ik voelde een heftige verkoudheid opkomen en vroeg of ze daar iets aan kon doen. Binnen anderhalve dag was het helemaal weg, terwijl ik normaal 3 tot 4 weken aan het snotteren en lamlendig ben. Het voelt allemaal heel zuiver en krachtig wat Bianca doet. Blij dat ik haar en haar werk heb leren kennen.

Roger

Doordat ik een vrij hectische baan heb en daardoor soms wat gespannen ben, ga ik met enige regelmaat voor een energetische massage naar Bianca. Hierdoor komt mijn lichaam en hoofd weer in balans, alsof alles weer op z'n plek valt. Bianca doet alles met zorg, liefde en aandacht en dat is een prachtige ervaring. En je voelt de energie ook de dagen erna nog doorwerken. Je bent een topper!

Wendy

Ik voel me zo fijn in mijn vel... Voel zoveel liefde!! En niet geheel onbelangrijk, ik heb bergen energie!!! Blij dat je op mijn pad gekomen bent...

Mevr. VIsser

Na een 2e energie healing kan ik zeggen dat het zeker 90% een ommekeer heeft gegeven, ik voel de pijn in mijn been bijna niet meer.

Lizanne

De dag erna had ik veel energie en een blij gevoel. Ik voel me sterker vanbinnen met alle prikkels van buitenaf.

Amanda

Zij heeft bij mij Quantum Touch toegepast en het leek wel of er een wonder was gebeurd. Kon ik bij binnenkomst nog niet eens bukken om mijn schoenen uit te trekken, huppelde ik na afloop bij wijze van spreke de deur uit.

Roger

Doordat ik een vrij hectische baan heb en daardoor soms wat gespannen ben, ga ik met enige regelmaat voor een energetische massage naar Bianca. Hierdoor komt mijn lichaam en hoofd weer in balans, alsof alles weer op z'n plek valt. Bianca doet alles met zorg, liefde en aandacht en dat is een prachtige ervaring. En je voelt de energie ook de dagen erna nog doorwerken. Je bent een topper!

Ingrid

Omdat ik erg last had van nek en rugklachten, voel ik me nu veel beter, na verschillende behandelingen.

Karel

Als ik het druk heb of het is chaotisch of dingen lopen niet zoals ik het graag zou willen en ik ben bij Bianca geweest, dan is het weer lekker rustig in mij en de chaos is verdwenen. Het is alsof ik een complete reset heb gehad.

Ad

Kan het gewoon niet geloven dat Bianca zoveel energie en kracht heeft om een mens lekker in haar/zijn vel te laten zitten. Ze doet het met overtuiging en is mij herhaling waard.