Bevrijd je lichaam en mind van blokkades.

Boek zelf direct online een afspraak,
of bel met 06 - 41 95 40 77

Lees meer »
Verhinderd?
Geef 24 uur van tevoren door als je verhinderd bent voor je afspraak. Bij latere afmeldingen worden de kosten voor de behandeling in rekening gebracht.

Parkeren is vrij in de straat.

Behandelingen declareren bij de ziektekosten verzekeraar:
De behandelingen vallen onder de noemer Natuurgeneeskundig consult en worden bij de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
Ik ben aangesloten bij de BATC. Neem contact op met je zorgverzekeraar als je niet zeker weet of je verzekering behandelingen van BATC-therapeuten vergoedt. Voor een behandeling is geen verwijzing van een arts nodig.

Massabia werkt Practice Based Evidence, hiermee heeft de cliënt inzicht in de effectiviteit van de behandeling.

Tarieven

Consult of intake 90 min. 95,-
Kort consult 45 min. 50,-

Een kort consult kan alleen in overleg worden gepland.
 

Betalingen kunnen contant, per pin of via telefoon overboeking worden gedaan.

Tarieven

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Indien u een klacht hebt meld deze dan eerst bij de BATC (mijn beroepsvereniging) die een mediation traject zal starten. Indien dit geen oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie van de CAM (Coöperatie Complementary Alternative Medicine).

Covid-19 maatregelen in de praktijk

  • Vanwege Covid 19 vraag ik u, uw handen bij binnenkomst te desinfecteren.
  • Ik vraag u zelf 2 grote handdoeken mee te nemen om de behandeltafel mee af te dekken. Neem ook zelf een flesje water mee en een dekentje als u dat fijn vind.
  • Indien u of uw gezinsleden klachten hebben, wordt u geacht uw afspraak te verzetten. Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.
  • Ook als u in de afgelopen 10 dagen besmet bent geweest met COVID-19 en/of in aanraking bent geweest met iemand die mogelijk is besmet, dan dient er een andere afspraak te worden gemaakt. Dit geld ook als u de afgelopen 10 dagen in het buitenland waar code oranje of rood is, bent geweest.

Massabia ~ Molenweg 36, 3233 AT Oostvoorne

06 - 41 95 40 77 massabia@live.nl Routeplanner