In balans door energiehealing

Chakra healing en reading
Energie healing
Mahatma healing
Gold healing

Lees meer »

Pijnverlichting en harmonie dankzij energiehealingen

De healings helpen je negatieve patronen en emoties los te laten. Het verzacht pijn, verdriet en angstklachten.

Ruimte voor positieve emoties

De wereld om je heen, geuren, kleuren en geluiden zijn meer intens na een healing. Je kunt weer beter waarnemen. Neem na een healing rust. Het effect van een healing kan dagen doorwerken en zo ook veranderingen brengen.

Ruimte voor positieve emoties

Chakra healing en reading

Ik 'voel' met mijn handen de energie per chakra, maar raak je niet aan. In samenwerking met de bewegingen die dan ontstaan, krijg ik informatie door over het betreffende onderdeel in je leven. Ik lees als het ware hoe je nu in het leven staat en wat daar niet lekker loopt. Ik geef je informatie mee hoe je hieraan kunt werken. De chakra’s worden schoongemaakt en in balans gebracht zodat ze weer goed stromen. Cliënten voelen zich hierna beter, sterker en meer in balans.
Energie healing

Energie healing

Ik gebruik een verzameling van alle helende energieën die ik mag doorgeven en werk in je energetisch lichaam (een klein stukje boven je fysieke lichaam). Daar voel ik wat er zich ín je lichaam afspeelt en kan op deze manier genezing, energiedoorstroming en ontspanning brengen. De energie is behaaglijk warm, je wordt als het ware omhuld door een warme deken.

Mahatma healing

Mahatma betekent letterlijk vertaalt ‘Grote Ziel’. De Mahatma-energie komt rechtstreeks van de Bron en is een van de meest zuivere, pure en liefdevolle energie die beschikbaar is voor healing en vertegenwoordigd de hoogste trillingsfrequenties. Omdat ik heldervoelend ben en uit mijn Hoger Zelf werk, kan ik mij verbinden met elke nodige wensbare energie en daarmee healing geven.
Gold healing

Gold healing

Gold Healing heeft als eigenschap om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens om en zuivert je systeem. Het biedt bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat je omringt na de behandeling. Gold Healing werkt op het psychische en emotionele vlak.

Reacties van klanten

Madelon

Hoi bianca...
Je bent voor mij een wonder women.. ik die zo gestrest, onrustig, boos, verdrietig, nouja van alles kan zijn... laat jij verdwijnen met de behandelingen die je mij geeft.
Ik kan dit iedereen aanraden die niet lekker in zijn vel zit, niet veel wil praten maar wel door middel van behandelingen weer goed in zijn vel zit. Je geeft me rust laat me weer stralen en voor mij verricht je gewoon wonderen als ik bij je ben geweest voor een behandeling voelt het alsof ik de hele wereld weer aan kan...
Je bent een kanjer van een vrouw..
Bedankt dat je mij wilt behandelen met de massages, behandelingen, healings, spiritualiteit die jij aan mij geeft... ik vind het super!!!!

Rob

Ik heb het genoegen gehad om op de tafel bij Bianca te mogen liggen. Jee wat een ervaring was dat. Er gebeurt veel in je lijf en je mind als Bianca haar werkt doet. Het lijkt alsof alle stukjes op zijn goede plaats vallen. Zeer krachtig. Bianca heeft me ook op afstand geholpen, het was bizar, ik voelde een heftige verkoudheid opkomen en vroeg of ze daar iets aan kon doen. Binnen anderhalve dag was het helemaal weg, terwijl ik normaal 3 tot 4 weken aan het snotteren en lamlendig ben. Het voelt allemaal heel zuiver en krachtig wat Bianca doet. Blij dat ik haar en haar werk heb leren kennen

Samantha

Als ik niet lekker in m’n vel zit ga ik voor een energiebehandeling naar Bianca. Een soort van energetisch fysio-behandeling!

Amanda

Zij heeft bij mij toen Quantum Touch toegepast en het leek wel of er een wonder was gebeurd. Kon ik bij binnenkomst nog niet eens bukken om mijn schoenen uit te trekken, huppelde ik na afloop bij wijze van spreke de deur uit.

Mvr. Visser

Na een 2e energie healing kan ik zeggen dat het zeker 90% een ommekeer heeft gegeven, ik voel de pijn in mijn been bijna niet meer.

Wendy

Ik voel me zo fijn in mijn vel... Voel zoveel liefde!! En niet geheel onbelangrijk, ik heb bergen energie!!! Blij dat je op mijn pad gekomen bent...

Lizanne

De dag erna had ik veel energie en een blij gevoel. Ik voel me sterker vanbinnen met alle prikkels van buitenaf.