Werken op zielsniveau

Source Consiousness
Verleden-Heden-Toekomst healing
Pleiaden healing
Atlantis healing
Versterken energieveld
Raster healing
Complete esoterische healing

Lees meer »

Esoterische energie behandelingen

Deze behandelingen werken op zielsniveau. In samenwerking met kosmische krachten, kan diepe healing plaatsvinden. Het contact met je hoger zelf wordt hersteld, waardoor je meer vanuit je gevoel zult gaan leven.

Source Consiousness

Bij Source Consiousness behandelingen werk ik vanuit de hoogste staat van bewustzijn. Direct vanuit de Bron zal er informatie worden gedownload. Toe te passen bij: 
 • Overtuigingen verwijderen
 • Healing direct vanuit de Bron ontvangen
 • Zwarte magie transformeren
 • Psychische aanvallen afweren
 • Neutraliseren van zware energie in je omgeving
 • Hardnekkige gedachte patronen doorbreken
 • Soulretrieval
 • Contact voorouders
Verleden-heden-toekomst healing

Verleden-heden-toekomst healing

Verleden-heden-toekomst healing met behulp van de Spirits. Deze esotherische healing wordt ook wel door sjamanen gedaan. Er wordt contact gemaakt met spirits uit andere werelden. Deze energie wordt via mij doorgegeven. Elke energie kan anders worden ervaren en brengt precies datgene dat nodig is. Eerst maak ik vanuit mijn hoger zelf contact met jouw hoger zelf, zodat alles in overeenstemming gebeurd en je niets teveel of te weinig zal ontvangen.

 • Voor healing voor de toekomst, helpen de goddelijke spirits. Zorgen om de toekomst, kunnen nu al een blokkade in je energie systeem zijn.
 • Healing voor het Nu, wordt gedaan met hulp van de natuurspirits
 • Healing van het verleden, word gedaan met hulp van aardewezens.

Atlantische healing

In deze healing wordt gebruik gemaakt van de energie van Atlantis. Veel mensen hebben een speciaal gevoel bij Atlantis. De kans is dan groot dat jij daar hebt geleefd in die tijd. Deze healing triggert je atlantische celgeheugen, waardoor powers die jij toen had, terug kunnen komen in je leven. De energie is zeer liefdevol en krachtig en brengt rust, sereniteit en inzicht in je processen. Ook word er een atlantische blessing gegeven, deze geeft je de zegen van vrede, waardoor je vanuit puur bewustzijn meer vrede zal gaan ervaren met jezelf en in je doen en laten.
Pleiadische healing

Pleiadische healing

De Pleiaden zijn omringt met 7 manen die 100% resoneren met onze 7 chakra’s. De chakra's worden automatisch in verbinding gebracht met het pleiadisch licht en je voelt de verbinding door je heen gaan. Het verhoogt de trilling van de chakra's, en triggert ons cellulair geheugen uit de allereerste tijd, voordat wij naar aarde kwamen. Voor de cellen voelt dit als een soort van 'thuiskomen'. Het is een prachtige energie, en ook bij mij favoriet, omdat deze zo heerlijk en rustig aanvoelt.

Versterken en oplichten energieveld

Om je heen is jouw energie veld. Deze kan zwak zijn of gaten hebben. Hierdoor lekt energie, en zo kun je chronisch vermoeid zijn. Door energie lekkage, gaat je frequentie omlaag, zodat je dit ook fysiek kunt voelen, wat kan leiden tot een klacht. Het weer sterk maken en oplichten van jouw energie veld, brengt je weer in balans doordat deze weer sterk is geworden. Meerdere behandelingen kunnen nodig zijn om het energie veld uiteindelijk sterk te houden.

Deze behandeling kan ook op afstand worden gegeven.
Raster healing

Raster healing

In de aarde zijn energetische lijnen die verbonden zijn met energetische lijnen om de aardbol heen. Onze eigen energie punten zijn ook verbonden met deze energetische lijnen en vormt zo een raster. Het raster bevat cosmisch bewustzijn en is jouw goddelijke blauwdruk.

In het raster zitten triggerpoints die verbonden zijn met je lichaam. Door allerlei omstandigheden in ons leven ontstaan er verstoringen in ons lichaam en geest en wordt jouw blauwdruk aangetast. Een raster healing hersteld deze blauwdruk, alles waar daarin niet resoneert, wordt opgeheven. Je wordt als het ware ‘herbedraad’. Dit zal meer inzicht en bewustwording geven en resonantie in je leven brengen.

Uitgebreide esoterische healing

Het is mogelijk om een zeer uitgebreide esotherisch behandeling te krijgen. Deze behandeling kan bijna 3 uur in beslag nemen en moet van te voren worden aangevraagd. Neem hierna rust en drink veel water. Deze behandeling omvat de volgende healingen:

 1. Grondig opschonen van je energetisch systeem
 2. Heelmaken en oplichten van je energetisch veld (gaten en zwakke plekken waardoor je energie verliest)
 3. Zware lading uit de chakra's halen en opschonen
 4. Pleiadisch licht in de chakra's brengen
 5. Lichaam helen met de spirits van de boven-, tussen- en onderwereld
 6. Soulretrieval vanuit de Source Consiousness

Uitgebreide esoterische healing