Hypnotische maagband

De hypnotische maagband is een gezond en veilig alternatief voor een echte maagband operatie. Met dit programma is het nu mogelijk om een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken. 

Lees meer »

Afvallen zonder dieet door de kracht van je onderbewuste

Je stelt zelf jouw ideale streefgewicht vast. Jouw onderbewuste doet de rest.

Hypnotische maagband

Dit programma is ontwikkeld voor mensen die ondanks vele diëten elke keer falen. Waarom is het vaak zo lastig om blijvend gewicht te verliezen? Het kan zijn dat je eet uit gewoonte, of dat je bepaalde emoties 'weg eet' om weer een goed gevoel te krijgen. Vaak zit er een onverwerkte emotionele laag tussen. Overgewicht is voor 70% afhankelijk van emoties en onbewust gedrag.

Door middel van hypnose wordt er gecommuniceerd met het onbewuste, waardoor je gemakkelijk belemmerende patronen kunt loslaten en deze vervangen door nieuwe patronen. 
Het is namelijk je onbewuste die de verandering maakt. Jij hoeft daar verder niets voor te doen. En dan is het opeens heel makkelijk om af te vallen.

Misschien zegt je huisarts dat je nu toch echt wat aan je gewicht moet gaan doen omdat je anders het risico op diabetes, of op andere gezondsheids risico's loopt. Of misschien begin je er maar niet meer aan, of ben je er nooit aan begonnen, ontmoedigd door het jo-jo effect waar je anderen mee ziet worstelen.

Maar wat zou je doen als het nu eens wel heel gemakkelijk kan zijn om op je ideale streefgewicht te komen? Ik programmeer in jouw onbewuste en bewuste geest de behoefte om goed en gezond voedsel tot je te nemen, je hebt dus geen dieet nodig maar gaat vanuit jezelf gezonder leven.

Waarom hypnose?

Waarom hypnose?

Weet je dat 95% van ons gedrag we onbewust doen? Daarom is afvallen en op gewicht blijven ook heel lastig als je dit alleen probeert te doen met je wilskracht.
Als je jouw eetgedrag écht wil veranderen en je op gewicht wilt blijven, dan is het dus belangrijk dat je onbewuste en je bewustzijn gaan samenwerken.

Dit hypnotische maagband programma is door ervaring met meer dan honderden mensen geoptimaliseerd en is daarom zo succesvol.
Er wordt een maagband-operatie uitgevoerd, alleen is deze denkbeeldig, terwijl je ontspannen in hypnose bent. In jouw onbewuste wordt het beeld van de verkleinde maag geplaatst. 
Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt dit voor waar aan! Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een echte maagband is geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Hierdoor zal je geen last meer hebben van een honger gevoel en zal je dus makkelijker afvallen.

Hypnose is een staat van diepe ontspanning en focus. Je kunt alles volgen en je alles herinneren. Het is een heerlijke staat van Zijn terwijl je ontspannen ligt. Je volgt mijn stem en de rest gaat vanzelf.

Voordelen van het Hypnotische maagband-programma

Als je een fysieke maagband zou laten zetten dan zijn er risico’s bij zo’n operatie. Een hypnotische maagband heeft hetzelfde effect, maar dan zonder narcose, wonden, pijn, littekens, kans op complicaties of ziekteverzuim. 

Een hypnotische maagband is zelfs effectiever dan een operatieve maagband. Slechts 50% van de mensen die een operatieve maagband heeft laten plaatsen, heeft baat heeft bij deze maagband. Bij een hypnotische maagband is dat 82,3%!

 • Geen medische ingreep.
 • Geen gedoe met recepten.
 • Je hebt geen dieet meer nodig.
 • Geen lange herstelperiode.
 • Geen pijn.
 • Geen littekens.
 • Je blijft op jouw streefgewicht.
 • Je onbewuste werkt met je mee.

Een gemakkelijkere manier om af te vallen is er eigenlijk niet. Je kunt alles blijven eten wat je graag wilt. Je onderbewuste zal echter andere keuzes gaan maken aan welke voeding je behoefte hebt. Daardoor zul je je eerder voldaan voelen, zodat je beter naar je lichaam leert luisteren en je minder de behoefte hebt om nog meer te eten. 

Het hypnotische maagband programma bestaat uit een intake en 5 sessies. Na de eerste sessie krijg je een MP3 mee die je dagelijks gaat beluisteren, waardoor je zal merken dat je veel sneller voldaan bent, minder eet en meer gewicht zal verliezen.
Wat kun je verwachten na het plaatsen van de maagband?

Wat kun je verwachten na het plaatsen van de maagband?

Al na de eerste sessie ga je onbewust dingen anders doen om af te gaan slanken. Bewust hoef je niet heel veel te doen, en je kunt snel positieve resultaten gaan zien. Je laat gemakkelijk overtuigingen los die je belemmeren en neemt nieuwe gezonde gewoontes aan. Wat een aanzienlijk verschil is met dit programma, is dat je bewuste en onbewuste nu voor 100% meewerken!

 • Je bent nu in het bezit van een hypnotische maagband.
 • Jouw onbewuste geeft je sneller een voldaan gevoel.
 • Je bent gemotiveerd om je doel te bereiken en te behouden.
 • Je kunt gewoon uit eten, want dit programma is geen dieet.
 • Je merkt dat het eenvoudig is je streefgewicht te gaan halen
 • Je eet niet meer uit emotie of gewoonte
 • Je lichaam gaat meer vet verbranden
 • Je wordt gezonder en fitter
 • Je vermindert het risico op diabetes en andere gewicht aandoeningen
 • Je bloedsuikerspiegel stabiliseerd.
 • Je bespaard geld aan veel veel eten en snoepen.
 • Je krijgt een positiever zelfbeeld.
 • Je wilt liever gezond en voedzaam eten.
 • Het is makkelijk om nee te zeggen tegen zoetigheid.
 • Het vind het fijn om je lichaam meer te bewegen.
 • Je houdt eetlust in toom.
 • Je eet langzamer en stopt eerder.

Reacties

Patricia

De volgende dag: Gister heb ik minder gegeten zonder de neiging om een normale portie op te scheppen. In de avond heb ik niets meer gegeten. Vandaag liep ik langs kraampjes met lekkers, en mijn maag protesteerde daartegen.
Na 1 week: Mijn eerste kilo is eraf! Ik eet nog steeds minder, mijn maag geeft nu op voorhand een seintje alsof het wilt zeggen: 'denk erom'. Als ik teveel heb gegeten, zit het echt in de weg. De ondersteunende MP3 is heel fijn, ik wordt er echt door meegenomen. Ik merk dat ik lekkerder in mijn vel begin te zitten. Dank je wel !

Regina

Ik vond de hypnotische maagband sessie een bijzondere ervaring. Het had direct effect op mijn eetgewoontes. Veel minder behoefte aan eten en de keuzes die ik maak zijn veel gezondere. Ik ben heel dankbaar dat ik de maagband heb ontvangen. Ik heb er veel vertrouwen in. 

Cindy

Wat bijzonder om de maagband te krijgen. Ik heb hem nu een paar dagen en merk al verschil. Ik heb minder snel trek en kan tussendoortjes laten staan. Schep ook minder eten op dan normaal en ben dan gewoon verzadigd na het eten.