Hypnotische maagband

De hypnotische maagband is een gezond en veilig alternatief voor een echte maagband operatie. Met dit programma is het nu mogelijk om een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken. 

Lees meer »

Afvallen zonder dieet door de kracht van je onderbewuste

Je stelt zelf jouw ideale streefgewicht vast. Jouw onderbewuste doet de rest.

Hypnotische maagband

Dit programma is ontwikkeld voor mensen die ondanks vele diëten elke keer falen. Waarom is het vaak zo lastig om blijvend gewicht te verliezen? Het kan zijn dat je eet uit gewoonte, of dat je bepaalde emoties 'weg eet' om weer een goed gevoel te krijgen. Vaak zit er een onverwerkte emotionele laag tussen. Overgewicht is voor 70% afhankelijk van emoties en onbewust gedrag.

Door middel van hypnose wordt er gecommuniceerd met het onbewuste, waardoor je gemakkelijk belemmerende patronen kunt loslaten en deze vervangen door nieuwe patronen. 
Het is namelijk je onbewuste die de verandering maakt. En dan is het opeens heel makkelijk om af te vallen.

Misschien zegt je huisarts dat je nu toch echt wat aan je gewicht moet gaan doen omdat je anders het risico op diabetes, of op andere gezondsheids risico's loopt. Of misschien begin je er maar niet meer aan, of ben je er nooit aan begonnen, ontmoedigd door het jo-jo effect waar je anderen mee ziet worstelen.

Maar wat zou je doen als het nu eens wel heel gemakkelijk kan zijn om op je ideale streefgewicht te komen? Ik programmeer in jouw onbewuste en bewuste geest de behoefte om goed en gezond voedsel tot je te nemen, je hebt dus geen dieet nodig maar gaat vanuit jezelf gezonder leven.

Waarom hypnose?

Waarom hypnose?

Weet je dat 95% van ons gedrag we onbewust doen? Daarom is afvallen en op gewicht blijven ook heel lastig als je dit alleen probeert te doen met je wilskracht.
Als je jouw eetgedrag écht wil veranderen en je op gewicht wilt blijven, dan is het dus belangrijk dat je onbewuste en je bewustzijn gaan samenwerken.

Dit hypnotische maagband programma is door ervaring met meer dan honderden mensen geoptimaliseerd en is daarom zo succesvol.
Er wordt een maagband-operatie uitgevoerd, alleen is deze denkbeeldig, terwijl je ontspannen in hypnose bent. In jouw onbewuste wordt het beeld van de verkleinde maag geplaatst. 
Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt dit voor waar aan! Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een echte maagband is geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Hierdoor zal je geen last meer hebben van een honger gevoel en zal je dus makkelijker afvallen.

Hypnose is een staat van diepe ontspanning en focus. Je kunt alles volgen en je alles herinneren. Het is een heerlijke staat van Zijn terwijl je ontspannen ligt. Je volgt mijn stem en de rest gaat vanzelf.

Voordelen van het Hypnotische maagband-programma

Als je een fysieke maagband zou laten zetten dan zijn er risico’s bij zo’n operatie. Een hypnotische maagband heeft hetzelfde effect, maar dan zonder narcose, wonden, pijn, littekens, kans op complicaties of ziekteverzuim. 

Een hypnotische maagband is zelfs effectiever dan een operatieve maagband. Slechts 50% van de mensen die een operatieve maagband heeft laten plaatsen, heeft baat heeft bij deze maagband. Bij een hypnotische maagband is dat 82,3%!

 • Geen medische ingreep.
 • Geen gedoe met recepten.
 • Je hebt geen dieet meer nodig.
 • Geen lange herstelperiode.
 • Geen pijn.
 • Geen littekens.
 • Je blijft op jouw streefgewicht.
 • Je onbewuste werkt met je mee.

Een gemakkelijkere manier om af te vallen is er eigenlijk niet. Je kunt alles blijven eten wat je graag wilt. Je onderbewuste zal echter andere keuzes gaan maken aan welke voeding je behoefte hebt. Daardoor zul je je eerder voldaan voelen, zodat je beter naar je lichaam leert luisteren en je minder de behoefte hebt om nog meer te eten. 

Het hypnotische maagband programma bestaat uit een intake en 5 sessies. Na de eerste sessie krijg je een MP3 mee die je dagelijks gaat beluisteren, waardoor je zal merken dat je veel sneller voldaan bent, minder eet en meer gewicht zal verliezen.
Wat kun je verwachten na het plaatsen van de maagband?

Wat kun je verwachten na het plaatsen van de maagband?

Al na de eerste sessie ga je onbewust dingen anders doen om af te gaan slanken, en je kunt snel positieve resultaten gaan zien. Je laat gemakkelijk overtuigingen los die je belemmeren en neemt nieuwe gezonde gewoontes aan. Wat een aanzienlijk verschil is met dit programma, is dat je bewuste en onbewuste nu voor 100% samenwerken!

 • Je bent nu in het bezit van een hypnotische maagband
 • Jouw onbewuste geeft je sneller een voldaan gevoel
 • Je bent gemotiveerd om je doel te bereiken en te behouden
 • Je kunt gewoon uit eten, want dit programma is geen dieet
 • Je merkt dat het eenvoudig is je streefgewicht te gaan halen
 • Je eet niet meer uit emotie of gewoonte
 • Je lichaam gaat meer vet verbranden
 • Je wordt gezonder en fitter
 • Je vermindert het risico op diabetes en andere gewicht aandoeningen
 • Je bloedsuikerspiegel stabiliseerd
 • Je bespaard geld aan veel eten en snoepen
 • Je krijgt een positiever zelfbeeld
 • Je wilt liever gezond en voedzaam eten
 • Het is makkelijk om nee te zeggen tegen zoetigheid
 • Het vind het fijn om je lichaam meer te bewegen
 • Je houdt eetlust in toom
 • Je eet langzamer en stopt eerder

Reacties

Yvonne verloor in 2 maanden 7 kilo: Heel bijzonder, ik heb geen honger.

na 12 dagen: -2,9 en 18,5 cm
Vanaf de eerste dag ging het al vanzelf. Ik heb geen snaaimomenten meer gehad. Op het werk staat een grote pot snoep, en ik kan er nu zo aan voor bij lopen. Ik eet nu aan tafel en de helft van wat ik normaal at, en eet nu wel 3x per dag (de lunch wilde ik nog wel eens overslaan). Ik voel mij ook meer ontspannen. De mp3 is een fijn rustpunt in de dag.

Na bijna 1,5 mnd : -5,2 en 28 cm
Ik hoef niet meer mijn best te doen. Het gaat vanzelf. Snoepen doe ik zo goed als niet meer. Ik moet me dwingen om te eten in de middag, ik heb er geen behoefte aan. Heel bijzonder, ik heb geen honger. Ik zet de wekker wanneer ik water moet drinken en zit wel lekker in mijn vel nu. Mijn cholesterol is verbeterd en wandel 4 tot 5 maal per week.

Na 2 mnd en 1 week: -7,1 en 37 cm
Ik ben weinig met eten bezig. Normaal bij het lijnen wilde je dan juist graag eten wat je juist niet mocht. Nu hoef ik er niet bij na te denken. Ik kan eten waar ik trek in heb, een klein gebakje of een wijntje bij gelegenheid, en toch kom ik niet aan. Als ik een stukje chocolade neem, voel ik mij nu niet schuldig. Ik wandel nu elke dag samen met mijn man. Mijn kleding gaat al ruimer zitten. Ik heb tussendoor geen honger of een flauw gevoel. Sommigen mensen gaan nu zien dat ik afgevallen ben.

Madelon verloor in 7 maanden 10 kilo: Het heeft zoveel positieve verandering gebracht ik mijn leven.

Na 2 weken: -2,8 kilo en 9 cm
Ik had erg ongezonde eet- en drink gewoontes en at vooral slecht als mijn vriend om de week van huis af is. Sinds de eerst sessie eten we aan tafel en probeer elke dag fruit te eten. Het slechte snoepen (chips en energie drankjes) vind ik nu heel vies. Ik drink vooral veel verse thee, eet nu ook meer groente en kan makkelijker eten laten staan. Normaal wilde ik altijd maar blijven eten, maar eet nu de helft van wat ik normaal nam en ontbijt ook.

Van jongs af aan heb ik diabetes, de eerste week had ik wat hypo’s door mijn verandering in voeding, en hebben we de hoeveelheid insuline kunnen verminderen, en zijn mijn bloedwaardes stabiel en goed sinds jaren. Ik voel nu al meer energie.

Na 1,6 mnd -3,6 kilo en 11 cm
Ik kook nu ook voor mijzelf alleen en mijn onbewuste verteld mij wanneer ik voldaan ben. Ik eet gelukkig niet meer uit verveling of als ik alleen ben. En daar doe ik geen moeite voor, het gaat gewoon vanzelf zo.

Na 2,5 mnd -5,2 kilo en 14 cm
Alleen zijn gaat goed, het verbaasd mij. Ik nam op de vakantie 1 chippie en vond het niet lekker. Het doet me niets meer. Ik ga na slecht nieuws niet meer eten zoals voorheen en mijn suikerwaardes zijn verbeterd en stabiel. Bewust en onbewust eet ik beter en gezonder en ben opgewekter. Ik voel me niet meer onzeker over mijn lijf en heb meer energie.

Na 4,5 mnd -6,8 kilo en 17,5 cm
Ik kan me leuker kleden, en ben van mijn slechte gewoontes af! Mijn gewicht daalt niet heel snel, maar het heeft zoveel positieve verandering gebracht ik mijn leven, dat is het al waard. Alles wat betreft het programma gaat goed. In deze laatste sessie zag ik echt licht, terwijl mijn ogen waren gesloten, dat verbaasde mij.

Na 6 mnd 7,5 kilo
Mijn bikini is veelst groot haha, en als ik op het strand lig, zie ik mijn benen weer. Mensen gaat het nu ook zien, dat is erg leuk.

Na 7,5 mnd - 10 kilo
Ben op vakantie geweest en uit eten geweest en kreeg mn bord echt niet leeg.

Ria verloor in 10 maanden 20 kilo: Het is de uitvinding van de eeuw.

Na 15 dagen: - 4,2 kilo lichter en - 7,5 cm
Alles is anders. Ik voel me blijer, ik ben zowaar elke ochtend buikspieroefeningen aan het doen en sta op de hometrainer, iets waar ik me normaal nooit toe kon zetten! Ze weten thuis niet wat ze meemaken. Ik schrans niet meer en neem geen snoep meer. Normaal namen we in het weekend taart, en nu neem ik een inimini puntje of een slagroomsoesje. En dat is genoeg. Van mijn wijntje nip ik nog maar, en eet veel minder. Tussendoor heb ik geen honger. Op zondag eten we altijd patat, nu neem ik een paar frietjes en een kroketje, dat is genoeg. Ik eet nu zoveel bewuster.

Na 5 weken: -6,2 kilo en -16 cm
Ben een weekje op vakantie geweest en baalde dat daar geen hometrainer was. Normaal had ik los gegaan op vakantie kwa eten, en heb nu ook wel wat dingen gegeten die ‘verkeerd’ zijn, maar heel veel minder en kon ook heel veel afslaan of niet nemen. Ik sta nu elke dag trots voor de spiegel, terwijl ik normaal de spiegel vermeed. Ik kan makkelijker ontspannen, en de trek in zoet is weg. Ik hoef veel minder boodschappen te doen. Heb geen honger en ben blij en trots op mezelf.

Na 2 maanden en 1 week: -10 kilo en -23,5 cm

Na 4 maanden en 1 week: -15,9 kilo en -33 cm
Ik krijg nu heel veel reacties. Mijn nieuwe kledingstuk die ik moest kopen, is inmiddels alweer te klein, ik heb zelfs 10 cm van mijn riem moeten afknippen! Ik ben een veel blijer mens met meer uithoudingsvermogen.

Na 5 maanden: -18 kilo en -44,5 cm
Het gaat nu wat langzamer, maar dat geef ook niet. Ik ben een heel tevreden mens en het sporten gaat nog steeds prima!! En trots op mezelf!!!

Na 6 maanden: -18,5 kilo

Het gaat nog steeds goed. Na 2 weken op vakantie geweest en is echt helemaal goed gegaan. Voor de vakantie was ik even bljven hangen op hetzelfde gewicht, in de vakantie toch nog iets afgevallen. 3 weken niet gesport en vanmorgen weer begonnen. Maar voel me fantastisch, zei net nog tegen mijn man, wat voel ik me goed, dankzij Bianca, dat ik blij ben dat dit op mijn pad is gekomen. Ik krijg nog steeds veel reacties.

Na 10 maanden: - 20 kilo

Ik heb het niet meer zo warm de hele tijd. Het gaat supergoed. Dit hou ik makkelijk vol, het is een gewoonte geworden. Zo nu en dan neem ik op verjaardagen een blokje kaas of een koekje bij de koffie, zonder dat ik het gevoel krijg er nog meer van te willen nemen. Ik vind het de uitvinding van de eeuw!

Bertus verloor in 8 maanden 18,1 kilo: ik kan zelfs mijn trouwcolbertje weer aan.

Na 8 dagen: - 1,7 kilo en - 6 cm
Ik weet niet wat er gebeurd, en heb nog nooit zoveel aandacht gehad, iedereen is nieuwsgierig. Ik heb meer smaak, ik geniet meer van mijn eten en eet rustiger. Ik neem nu ook meer fruit, en tegenwoordig neem ik elke dag tijd om te luchen, wat ik nog wel eens oversloeg. Ik eet nu minder dan de helft van wat ik normaal at en heb geen honger. Eet nu weer regelmatig 3x per dag van een kleiner bordje. Soms slaap ik zelfs een hele nacht na het luisteren van de ondersteunende mp3, wat mij al 10 jaar niet meer lukt. Ik heb totaal geen behoefte meer aan mijn bacardi cola die ik steevast elke dag nam, nu kan ik het met gemak laten. Het gaat heel makkelijk.

Na 5 weken: - 6 kilo kwijt en - 15 cm
Het gaat nog steeds allemaal heel goed en gemakkelijk. De gedachten aan bacardi cola is zo weer weg, en soms probeer ik een wijntje, maar na een half glaasje vind ik het niet meer lekker. Het fruit eten gaat me ook goed af, en neem elke dag.

Na 3 maanden: - 7,8 kilo en - 17 cm

Na 4 maanden en 1 week: -10,7 kilo en - 23 cm
Ik krijg nu heel veel reacties. Het minder eten gaat goed en het is heel goed vol te houden. Ik doe automatisch gezondere boodschappen. Ik heb geen knieklachten meer, en nu ik minder gewicht heb, kan ik ondanks mijn versleten wervels weer sporten, dat ik nu enthousiast 3x per week doe, waardoor mijn rugspieren weer sterker worden, en zo minder rugklachten bemerk.

Na 6 maanden: -14,7 kilo
Ik ben super tevreden!

Na 8 maanden: - 18,1 kilo en 32 cm
Ik beweeg makkelijker, heb geen last of pijn van mijn rug en knieën meer. Ik fitness nu met plezier 4x per week om mijn rug gezond te houden en voel mij fit. Ik kan nu weer meer nachten achter elkaar werken, dat gaat goed. Ik kan zelfs mijn trouw colbertje weer aan! Ik heb nieuwe kleding, voel mij lekkerder en soepeler. Ik mis de alcohol totaal niet en vind warm water drinken lekker.
Mijn gewicht schommelt soms een beetje, dan beetje erbij (chinees eten vind ik zo lekker), maar daarna weer eraf, maar het blijft rustig aan toch zakken.