Je lichaam vrijmaken van trauma

In een veilige en liefdevolle omgeving oude pijn en spanningen loslaten en helen.

Lees meer »

Body de-armouring Gaia methode

Weer in verbinding met jezelf.

Body de-armouring Gaia methode

Body de-armouring Gaia methode is een zachte methode die met drukpunten, energie en klank werkt en doorgaans zachter is dan de traditionele manieren van de-armouren. 

Een de-armouring verzacht blokkades in het lichaam die zijn ontstaan als gevolg van onverwerkte emoties, stress, trauma (groot of klein). Op deze plekken voel je vaak verharding en spanning.

Samen gaan we op zoek waar (emotionele) pijn zich in jouw lichaam heeft vastgezet. Je kunt je helemaal overgeven aan het moment, wat er in jou aanwezig is. Of dit nu pijn, blijheid, boosheid of verdriet is. Door bewust naar deze punten te ademen, kan de vastgezette pijn loskomen en getransformeerd worden. Eerst in het fysieke lichaam, dan in het emotionele lichaam en vervolgens in het energetische lichaam. Op deze manier worden oude krampachtige verbindingen verbroken en kan de levensenergie weer vrij stromen en ervaar je meer levenslust. Dit geeft meer ruimte en ontspanning in je lichaam, ben je meer in contact met jezelf en is er meer vertrouwen in de stroom van het leven. Op de lange termijn een afname van fysieke en psychische klachten. 

Loslaten blokkades

Loslaten blokkades

Ruim 80% van onze trauma’s zijn wij (uit zelfbescherming) niet van bewust, maar ons lichaam is zich wel 100% bewust hiervan. Tijdens een sessie kan het lichaam deze spanning verwerken en zo loslaten. Het kan goed zijn dat je niet weet welke spanning losgelaten wordt, maar je lichaam weet dat wel. Jouw lichaam leidt ons door de sessie.

De body de-armouring wordt toegepast op het gehele lichaam, gezien het 'harnas' of de emotionele blokkades zich door het hele lichaam verspreid heeft. Het lichaam wordt niet inwendig aangeraakt. 

Het proces van vrijer worden en het afpellen van het harnas gaat meestal in stapjes. Bij langdurig vastgezette pijn zijn vaak meerdere sessies nodig. Zelfs één sessie kan al een groot verschil maken in de voortgang van jouw eigen ontwikkeling. Soms is één sessie genoeg om veel verschil te ervaren, maar vaak geeft een reeks van sessies een groter resultaat.

Het is aan te raden om voor een de-armouring niet te zwaar te eten, en na afloop veel water te drinken. De dagen erna kan het zijn dat je je kwetsbaarder of anders voelt. Ik raad daarom ook aan om na de sessie tijd voor jezelf vrij te maken om alles te integreren. 

Reacties

Mijn lichaam heeft mij vandaag zoveel wijsheid en inzichten gegeven. En laten voelen wat ik mocht loslaten en dat gebeurde door de behandeling ook. Ik ben verzonken in een zachte bedding van liefde. Alsof ik omarmt werd door engelen vleugels. 

Een hele bijzondere ervaring die mij veel gebracht heeft. Ik heb m ontvangen in zachtheid en in de hele veilige bedding die Bianca biedt werd veel geheeld, ook doordat zij daar zo goed op afstemt. Ik kan merken dat Bianca ook met energie werkt, dat is echt een meerwaarde. 

Deze sessie heeft veel teruggebracht ik mijn leven. Ik besefte hoeveel jaar ik al niet aangeef wat mijn behoeftes zijn, alsof ik ze eigenlijk was vergeten. Ik voel me weer een mooie vrouwelijke vrouw die haar grenzen aangeeft, en zichzelf niet meer tekort doet. De passie is weer terug en ik voel me super ge-aard in mijn lijf. En de rust, alsof alle stress uit mijn lijf is gegaan. Bijzonder hoe mijn lichaam als vanzelf ging bewegen en daarna in diepe heerlijke rust kwam.