En ik 'moet' zo nodig

Het is dinsdag avond half 6 en ik rij in de stad want ik kom net van een training af. Ik kom een bocht door en ineens staat alles stil. Op mijn navigatie zie ik alleen maar rode wegen die stilstaand verkeer aangeven, waardoor er een enorme vertraging komt. En ik denk, ‘hoe kom ik hier ooit doorheen, ik loop hier mijn tijd te verdoen, ik wil gewoon naar huis, want ik heb honger en ondertussen moet ik ook plassen. Een uur later ben ik nog precies in dezelfde stad!’

Dit gaat zo niet langer
Weet je wat, ik neem een andere weg. Ik zoek en typ in: restaurant en zodra er een zijweg komt rijd ik uit de file. Zo kan ik aan mijn honger voldoen en kan ik straks lekker doorrijden naar huis.

Ik kom op een plein met winkels. De keuze is de AH of de snackbar. Hmm, daar heb ik geen trek in, daar heb ik helemaal niks aan. Ik wil echte voeding zodat ik straks voldaan weer met een uitgerust hoofd helder naar huis kan rijden.

Eindelijk verlichting
Ik loop door en dan kom ik bij een mooi groot groen park midden in de stad, en kom zelfs een kinderboerderij tegen met kleine geitjes en mooie zwarte zwanen, wat een kadootjes onderweg! Zo blij dat ik uit die file en auto ben gestapt. En ja, geweldig, er is daar een restaurant om de tijd wat te doden, en naar het toilet te kunnen. Dit voelt goed, naar mijn eigen behoeftes en verlangens luisteren. Laat de rest maar lekker vast staan in de file, ik kies mijn eigen weg.

En jij? Wat doe jij als je voelt dat je stilstaat op jouw weg? Wanneer je voelt dat er iets in jouw gevoed wilt worden, dat je meer jouw spirituele kant wilt ontdekken en wilt leven? Ergens zit er in jou een verlangen om echt iets te betekenen in de wereld, om anderen mensen te helpen. Een verlangen om jezelf te ontdekken, je weet tenslotte dat er meer tussen hemel en aarde is, en daar zou je veel meer van willen weten en wat mee doen, maar voor je het weet, verzand je weer in je stoffige kantoorwerk, en de handelingen van alledag, zoals je het al jaren doet.

Soms is de zijweg zo dichtbij en speciaal voor jou op jouw pad. Het is aan jou de keuze of je uit de stilstand gaat en gaat doet wat beter bij je past, waar je echt blij van wordt, of blijft staan zoals iedereen die elke dag dezelfde weg volgt.

Zo blij dat ik naar mijn behoefte luisterde
Dus wanneer je besluit om naar je verlangen te luisteren, neem dan eens een ander pad. Weg van wat iedereen doet, en volg je eigen stem, je eigen intuïtie en volg het pad dat voor jou is weggelegd op de mooist mogelijke manier.

Dit pad ben ik 20 jaar geleden ingeslagen, het heeft mij als persoon doen groeien en spiritueel doen ontwikkelen. Ik ben veel zelfverzekerder geworden, heb lieve vriendinnen waarmee ik alles kan delen, durf mij uit te spreken, mijn fijngevoeligheid is toegenomen, en ik doe waar mijn hart ligt: met energie werken om zo bij anderen genezing te brengen.

Ik wil jou graag helpen jouw hart te volgen, om iets te betekenen in de wereld, om jezelf en de mensen om je heen te helen en te laten genieten van het leven. Wil jij ook het pad van je hart volgen? Maak dan een afspraak in mijn praktijk of volg mijn Healer opleiding

Ik wil mijn hart volgen

> Maak een afspraak in de praktijk
20