Wie is Bianca Mostert

Toen ik een jaar of 10 was, vertelde mijn moeder dat er iemand in de buurt mensen beter kon maken via Reiki. Dit was voor het eerst dat ik over zoiets hoorde, want in die tijd was het nog niet zo bekend. Ik weet nog het moment dat ik uit het raam staarde in de richting waar deze vrouw woonde en dacht: wauw, je zal maar mensen gewoon met je handen kunnen genezen!

Toen ik later in mijn leven een aantal nare ervaringen meemaakte, waardoor ik erg zenuwachtig en onzeker was geworden, ontving ik een aantal reiki behandelingen van een vriendin die dit had geleerd. Al snel voelde ik mij lichter en rustiger. Toen dacht ik, ‘Ja, dit wil ik zelf ook gaan doen’.

Ik ontving de inwijdingen en in 2004 werd ik Reiki Master. Na dit een aantal jaren te hebben toegepast, was het niet meer voldoende voor mij. Ik wilde meer leren, meer weten om mensen nog beter van A tot Z te helpen.

Ik verdiepte mij in alles wat met gezondheid, healing en energie te maken had. Dit bracht een enorme groei in mijn helende vermogens maar ook in mijn eigen spirituele bewustzijn.

Nu geef ik al jaren krachtige en effectieve healingen, waarbij ik informatie via mijn handen en Hoger Zelf doorkrijg. Ik weet precies wat ik moet doen bij welke klacht, om inzichten te geven, blokkades op te ruimen en het fysieke en energie lichaam weer in balans te brengen. Ik werk samen met opgestegen meesters en engelen, die mij helpen de allerhoogste frequenties te ontvangen en door te geven, waardoor men wordt aangeraakt op zielsniveau. Daardoor kan ik nu dagelijks doen wat ik zo sterk van nature voel. Dit is wat ik te doen heb op aarde: bijdragen aan de gezondheid en geluk van andere mensen, maar ook die van mijzelf en mijn dierbaren.

Wie is Bianca Mostert

Wat maakt mij anders?

 • Met 20 jaar ervaring in mijn praktijk, is bewezen dat mijn methoden werken
 • Ik hou van snelle resultaten en effectief werken
 • Ik gebruik alleen mijn handen en ben niet zo van werken met edelstenen, pendels, klankschalen of andere hulpmiddelen omdat ik de healing graag zelf in de hand heb.
 • Ik lees het lichaam en chakra’s met mijn handen. Die gaan vanzelf op een bepaalde manier bewegingen maken waardoor ik informatie krijg wat er daar niet lekker loopt in het leven van de client waardoor het betreffende gebied uit balans is.
 • Ik heb altijd al een grote interesse gehad in alles wat zich zou kunnen begeven in het universum en hoe we daarmee zijn verbonden

> Lees ervaringen met mij

Mijn vrienden weten van mij dat....

 • Ik links en rechts vaak niet uit elkaar kan houden en ik dus steevast de verkeerde kant uitloop wanneer ik uit de winkel kom.
 • Ik al zeker 12x de film Grease heb gezien en nog steeds meezing en het liefst meedans voor de tv (alleen wanneer niemand me ziet hoor)
 • Om half 4 het tijd is voor thee met chocolade of een kaakje, net zoals vroeger thuis, terwijl ik geniet van de samenzijn met mijn 2 poezen Tara en Pixie.
 • Wanneer je mij iets te eten aanbied en ik zeg dat ik niet hoef, dat ik dan toch een vork pak en wat mee prik, omdat ik het toch ‘even wil proeven’.
 • Ik geef al mijn auto’s een naam, op dit moment heet mijn auto: gele tijger.
 • Ik hou van dansen en dan het liefst op mijn blote voeten.
 • Ben gek op rust, stilte en natuur en geniet van elk insect, bloempje en vogeltje dat voorbijkomt wanneer ik in de pauze met mijn thee buiten zit.
4