Bevrijd je lichaam en mind van blokkades met de hulp van een energetisch therapeut

Boek zelf direct online een afspraak met mij of bel met 06 - 41 95 40 77

Lees meer

LET OP: doorloop alle stappen tot de bevestiging van je afspraak verschijnt. Je afspraak verzetten of vergoeding voor je behandeling ? Je leest het verder op deze pagina.

Maak nu een afspraak

Je ontvangt een vragenlijst en behandelovereenkomst

Direct na boeking van een afspraak ontvang je een ontvangst bevestiging met een link naar een online vragenlijst.
1 dag voor de afspraak ontvang je een afspraak herinnering met nogmaals de link naar de vragenlijst indien je die nog niet hebt ingevuld. Met het invullen van deze vragenlijst krijg ik als energetisch therapeut een beeld van de reden van jouw afspraak en eventuele klachten, en scheelt dat tijd bij de eerste afspraak. Na een aantal behandelingen stuur ik je nogmaals de vragenlijst zodat wij jouw voortgang inzichtelijk krijgen.
Je ontvangt tevens een behandelovereenkomst die je dient te lezen en akoord te geven. Deze wordt apart gemaild onder de titel 'extra vragenlijst'. 


Door de online vragenlijsten werk ik Practice Based Evidence, hiermee heeft de cliënt inzicht in de effectiviteit van de behandeling.

Wil je de afspraak wijzigen of op korte termijn terecht?

Verhinderd?
Geef minimaal 48 uur van tevoren door als je verhinderd bent voor je afspraak. Bij latere afmeldingen worden de kosten voor de voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht.
Bij afmelding vanaf 48 uur wordt 50% van het tarief berekend. Bij afmelding vanaf 24 uur word 100% van het tarief berekend. 

Wil je de afspraak verzetten?
Maak dan alvast een nieuwe afspraak in de agenda en mail of app mij om de eerste afspraak te verwijderen.

Zoek je een afspraak binnen 2 werkdagen?
Neem dan contact met mij op, de online agenda biedt daar geen inzicht in, het kan zijn dat er wel plek is.

Parkeren is vrij aan de straat en bij het zwembad De Meander ietsje verderop.

Vergoeding door zorgverzekeraar?
De energetische behandelingen en IEMT therapie die ik geef worden voor een deel vergoed bij de meeste zorgverzekeraars. Scroll verder voor meer informatie. 

Vergoeding door zorgverzekeraar?

Behandelingen declareren bij de ziektekosten verzekeraar:
De energetische behandelingen vallen onder de noemer Alternatieve behandelingen en worden bij de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Daardoor komt het consult meestal deels in aanmerking voor vergoeding. De meeste zorgverzekeraars vergoeden deels de consulten. Neem contact op met je zorgverzekeraar als je niet zeker weet of je verzekering behandelingen van BATC-therapeuten vergoedt.

Deze behandelingen vallen buiten uw eigen bijdrage bij uw zorgverzekering. En u heeft geen verwijzing nodig van de huisarts. De vergoeding vindt plaats uit de aanvullende verzekeringen en valt onder de noemer 'alternatieve therapieën/behandelwijzen' of onder 'psychosociale zorg'.

Om echter zeker te zijn van vergoeding dient u altijd zelf nog even uw polis te controleren en bij uw verzekeraar te informeren. Let op de kleine lettertjes. Bijvoorbeeld VGZ, DSW, Asr of Ditzo vergoeden alleen als de therapeut ook (BIG geregistreerd) arts is, en dat ben ik niet. Anderszorg, Hema, Interpolis, Just, iptiQ, Pro-life en Zorg en Zekerheid hebben geen vergoeding voor alternatieve geneeswijzen of vergoeden geen BATC zorgverlener.

Codes die ik als energetisch therapeut mag gebruiken zijn 24501, 24504, 24012, 24400, 24401 op de nota van de zorgverzekering.

Verzekerd van kwaliteit

Vanuit mijn beroepsvereniging BATC sta ik onder strenge controle. Ik voldoe aan de strenge PLATO opleidingseisen. Ik ben verplicht mij jaarlijks bij te scholen op HBO niveau, daarnaast wordt mijn praktijk gevisiteerd en gecontroleerd op verschillende kwaliteitseisen. Ik ben SNRO en CPION geaccrediteerd en heb een AGB zorgverlenerscode en een AGB praktijkcode.

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Indien u een klacht heeft meldt deze dan eerst bij de BATC (mijn beroepsvereniging) die een mediation traject zal starten. Indien dit geen oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie van de CAM (Coöperatie Complementary Alternative Medicine)

Daarnaast beschik ik over een privacy reglement dat valt onder de WBP (wet bescherming persoonsgegevens). Ik neem uw privacy zeer serieus. Op grond van de beroepscode en het wettelijk geregeld medisch beroepsgeheim heb ik een geheimhoudingsplicht.

Mijn praktijk voldoet aan de WGBO (De Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst).

Om het adres in google maps te tonen, dient u cookies te accepteren.

Cookie instellingen »

Massabia ~ Molenweg 36, 3233 AT Oostvoorne

06 - 41 95 40 77 massabia@live.nl Routeplanner
14