Positieve energie door Chakra healing en reading

Chakra healing voor genezing op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Lees meer

Pijnverlichting en harmonie dankzij een chakra healing

De chakra healing helpt je negatieve patronen en emoties los te laten en brengt je weer in balans en geeft ruimte in je lijf. Het verzacht pijn, verdriet en angstklachten.

Ruimte voor positieve emoties

De wereld om je heen, geuren, kleuren en geluiden zijn meer intens na een chakra healing. Je kunt weer beter waarnemen. Neem na een chakra healing rust. Het effect van een healing kan dagen doorwerken en zo ook veranderingen brengen. 
Doordat energie door je hele lichaam stroomt, helpen deze behandelingen je om zowel fysiek, emotioneel en mentaal te genezen. Zware energie heeft een lage frequentie, door het aanbieden van een zeer hoge frequentie, komt de zware energie naar boven, en kan deze verwijderd worden. Op deze manier worden zowel fysieke, energetische en chakra blokkades weggenomen. 

Aura en chakra healing - Massabia

Aura en chakra healing en reading

Ik 'voel' met mijn handen de energie per chakra, maar raak je niet aan. In samenwerking met de bewegingen die dan ontstaan komt er informatie door over het betreffende onderdeel in je leven. Als energetisch therapeut lees ik als het ware hoe je nu in het leven staat en wat daar niet lekker loopt. Je krijgt informatie mee hoe je hieraan kunt werken. De aura en chakra’s worden schoongemaakt en in balans gebracht zodat de energie weer kan stromen. Er wordt ook healing en reading van de organen gegeven. Zware energieën, spanningen en blokkades worden verwijderd. Cliënten voelen zich hierna bewuster, beter, sterker en meer in balans. Deze energetische behandeling kan ook op afstand worden gegeven via beeldbellen.
Energie healing - Massabia

Energetische healing

Er wordt een verzameling van helende energieën gebruikt die ik mag doorgeven en werk in je energetisch lichaam (een klein stukje boven je fysieke lichaam). Daar is voelbaar wat er zich ín je lichaam afspeelt en kan op deze manier genezing, energiedoorstroming en ontspanning brengen. Wanneer de handen op een bepaalde plek worden neergelegd, kunnen daar energieblokkades worden opgeheven, zodat een energiedoorstroming weer mogelijk wordt en pijnen afnemen. De energie is behaaglijk warm, je wordt als het ware omhuld door een warme deken. Er wordt met meerdere energie vormen in samenwerking met lichtmeesters en engelen gewerkt. Deze energetische behandeling kan ook op afstand worden gegeven via beeldbellen.

Uitleg en korte demonstratie van een chakra healing en reading

Om deze video te bekijken, dient u cookies te accepteren.

Cookie instellingen »

Reacties energetische behandelingen

Lena: De antwoorden die ik heb gekregen, hebben me zoveel goeds gedaan!
Wauw, ik ben altijd sceptisch als ik ergens naartoe ga, twijfels dat het niet aan mijn verwachtingen zou voldoen. Maar deze ervaring heeft me echt verrast en blij gemaakt!  Alles wat ik in begin eigenlijk wilde vertellen, dat zei Bianca tijdens de behandeling. De antwoorden die ik heb gekregen, hebben me zoveel goeds gedaan!
Het is even wennen dat ik mezelf zo licht voel, ik heb me nog nooit zo Zen gevoeld. 
Dankzij de healing heb ik ontdekt dat ik een evenwichtsstoornis heb, iets wat ziekenhuizen jarenlang niet konden vinden. Maar dankzij deze healing wist ik meteen waar ik moest zoeken. Na twee jaar rondlopen bij dokters ben ik nu eindelijk verlost van mijn duizeligheid. Dit is echt een reden om vaker terug te komen! Dankjewel Bianca!
Wendy v W.: ik heb bergen energie.
Ik voel me zo fijn in mijn vel... Voel zoveel liefde!! En niet geheel onbelangrijk, ik heb bergen energie!!! Blij dat je op mijn pad gekomen bent...
Brigitte V.: het is echt zo’n mooie ervaring dat ik op heel veel manieren al zo veel verbetering voel !
Ik ben zo blij dat ik Bianca’s webside had gevonden.
Voelde me gelijk veel ontspannender door de behandelingen en ook de celzouten en bach bloesem druppels werken heel goed. Ik ben er zo blij mee want ik had al van alles geprobeerd, Niks hielp ooit echt, het is echt zo’n mooie ervaring dat ik op heel veel manieren al zo veel verbetering voel! Het is echt ‘n aanrader, als je weer fijn in je energie wil komen.
Ad: zoveel energie en kracht om een mens lekker in zijn vel te laten zitten.
Kan het gewoon niet geloven dat Bianca zoveel energie en kracht heeft om een mens lekker in haar/zijn vel te laten zitten. Ze doet het met overtuiging en is mij herhaling waard.
Quinty M.: ik zag een bezoekje aan Bianca als een soort laatste redding.
Ik heb hele goede ervaringen bij Bianca. Ik ben bij haar langs gegaan omdat ik al zo'n 1,5 jaar last had van extreme vermoeidheid die ik had overgehouden aan de ziekte van Pfeiffer. Ik zag een bezoekje aan Bianca als een soort van laatste redding. En dit heeft zeker gebaad! Waarbij ik voorheen voornamelijk mijn dagen in bed door bracht heb ik na mijn behandeling bij Bianca zelfs een hele wintersport week actief mee kunnen skiën. Na dus al 1 behandeling bij Massabia merk ik al een enorm resultaat. Ik zou het iedereen aanraden die met bijvoorbeeld vermoeidheidsklachten aan het tobben is. Bianca is een hele vriendelijke rustgevende vrouw en stelt je zeer op je gemak.
Samantha H.: een soort van energetische fysio-behandeling.
Als ik niet lekker in m’n vel zit ga ik voor een energiebehandeling naar Bianca. Een soort van energetisch fysio-behandeling. Bianca is lief en kundig, ze blijft zich ontwikkelen en dat is merkbaar in haar behandelingen. Beslist een aanrader!
Rob: Het voel allemaal heel zuiver en krachtig.
Ik heb het genoegen gehad om op de tafel bij Bianca te mogen liggen. Jee wat een ervaring was dat. Er gebeurt veel in je lijf en je mind als Bianca haar werkt doet. Het lijkt alsof alle stukjes op zijn goede plaats vallen. Zeer krachtig. Bianca heeft me ook op afstand geholpen, het was bizar, ik voelde een heftige verkoudheid opkomen en vroeg of ze daar iets aan kon doen. Binnen anderhalve dag was het helemaal weg, terwijl ik normaal 3 tot 4 weken aan het snotteren en lamlendig ben. Het voelt allemaal heel zuiver en krachtig wat Bianca doet. Blij dat ik haar en haar werk heb leren kennen.
Amanda: Het leek wel alsof er een wonder was gebeurd.
Zij heeft bij mij healing toegepast en het leek wel of er een wonder was gebeurd. Kon ik bij binnenkomst nog niet eens bukken om mijn schoenen uit te trekken, huppelde ik na afloop bij wijze van spreke de deur uit.
Roel v H.: Echt een aanrader als je lichaam en geest dit heel hard nodig hebben.
Een half jaar geleden had ik hartproblemen en ook daarna nog was ik maanden lang zo ontzettend moe dat ik echt nergens meer energie voor had. Ook op mijn werk leverde dit natuurlijk grote problemen op. Dit leverde mij 24 uur per dag bijzonder veel stress op en mijn lichaam en geest hadden dringend behoefte aan totale ontspanning.
Vandaag ben ik voor de 6e keer bij Bianca geweest voor een uitstekende behandeling en ook nu weer kom ik volledig ontspannen en als herboren terug. Zelfs 4 dagen na elke behandeling voel ik mij nog steeds licht in mijn hoofd en ben ik een stuk vrolijker. Echt een aanrader voor als je lichaam en geest dit door bepaalde omstandigheden heel hard nodig hebben!
19