Positieve energie door Chakra healing en reading

Chakra healing voor genezing op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Lees meer

Pijnverlichting en harmonie dankzij een chakra healing

De chakra healing helpt je negatieve patronen en emoties los te laten en brengt je weer in balans en geeft ruimte in je lijf. Het verzacht pijn, verdriet en angstklachten.

Ruimte voor positieve emoties

De wereld om je heen, geuren, kleuren en geluiden zijn meer intens na een chakra healing. Je kunt weer beter waarnemen. Neem na een chakra healing rust. Het effect van een healing kan dagen doorwerken en zo ook veranderingen brengen. 
Doordat energie door je hele lichaam stroomt, helpen deze behandelingen je om zowel fysiek, emotioneel en mentaal te genezen. Zware energie heeft een lage frequentie, door het aanbieden van een zeer hoge frequentie, komt de zware energie naar boven, en kan deze verwijderd worden. Op deze manier worden zowel fysieke, energetische en chakra blokkades weggenomen. 

Pijnverlichting en harmonie - Massabia
Aura en chakra healing - Massabia

Aura en chakra healing en reading

Ik 'voel' met mijn handen de energie per chakra, maar raak je niet aan. In samenwerking met de bewegingen die dan ontstaan, krijg ik informatie door over het betreffende onderdeel in je leven. Als energetisch therapeut lees ik als het ware hoe je nu in het leven staat en wat daar niet lekker loopt. Ik geef je informatie mee hoe je hieraan kunt werken. De aura en chakra’s worden schoongemaakt en in balans gebracht zodat de energie weer kan stromen. Er wordt ook healing en reading van de organen gegeven. Zware energieën, spanningen en blokkades worden verwijderd. Cliënten voelen zich hierna bewuster, beter, sterker en meer in balans. Deze energetische behandeling kan ook op afstand worden gegeven via beeldbellen.
Energie healing - Massabia

Energetische healing

Ik gebruik een verzameling van alle helende energieën die ik mag doorgeven en werk in je energetisch lichaam (een klein stukje boven je fysieke lichaam). Daar voel ik wat er zich ín je lichaam afspeelt en kan op deze manier genezing, energiedoorstroming en ontspanning brengen. Wanneer de handen op een bepaalde plek worden neergelegd, kunnen daar energieblokkades worden opgeheven, zodat een energiedoorstroming weer mogelijk wordt en pijnen afnemen. De energie is behaaglijk warm, je wordt als het ware omhuld door een warme deken. Ik werk met vele energie vormen in samenwerking met lichtmeesters en engelen. Deze energetische behandeling kan ook op afstand worden gegeven via beeldbellen.

Uitleg en korte demonstratie van een chakra healing en reading

Om deze video te bekijken, dient u cookies te accepteren.

Cookie instellingen »

Ik wil een energetische behandeling

> Afspraak maken

Reacties energetische behandelingen

Kim de H.: de perfecte mix tussen spiritualiteit en wetenschap.
Ik ben zo dankbaar voor mijn ervaring bij Bianca! Al meerdere therapeuten gesproken maar nog nooit iemand gevonden die mij zo begrijpt als zij. De perfecte mix tussen spiritualiteit en wetenschap. Zeker een aanrader!
Brigitte V.: het is echt zo’n mooie ervaring dat ik op heel veel manieren al zo veel verbetering voel !
Ik ben zo blij dat ik Bianca’s webside had gevonden en dat ook nog in Oostvoorne.
Voelde me gelijk veel ontspannender door de behandelingen en ook de celzouten en bach bloesem druppels werken heel goed. Ik ben er zo blij mee want ik had al van alles geprobeerd, Niks hielp ooit echt, het is echt zo’n mooie ervaring dat ik op heel veel manieren al zo veel verbetering voel !
Het is echt ‘n aanrader, als je weer fijn in je energie wil komen.
Jeroen M.: mijn energielevel is als nooit tevoren.
Geweldige ervaring bij Bianca!
In mijn werk in de zorg, waarin continue een hoog concentratie vermogen gevraagd wordt, is de balans tussen wat goed is voor jezelf en voor de ander soms ver te zoeken.
Door middel van energetische energie therapie bij Bianca, is mijn energie level als nooit tevoren en is de energie balans op het werk en privé veel beter vast te houden. Bianca voelt goed aan wat de behoeften zijn en past daar de behandeling op aan. Woorden schieten eigenlijk tekort, dank Bianca!
Quinty M.: ik zag een bezoekje aan Bianca als een soort laatste redding.
Ik heb hele goede ervaringen bij Bianca. Ik ben bij haar langs gegaan omdat ik al zo'n 1,5 jaar last had van extreme vermoeidheid die ik had overgehouden aan de ziekte van Pfeiffer. Ik zag een bezoekje aan Bianca als een soort van laatste redding. En dit heeft zeker gebaad! Waarbij ik voorheen voornamelijk mijn dagen in bed door bracht heb ik na mijn behandeling bij Bianca zelfs een hele wintersport week actief mee kunnen skiën. Na dus al 1 behandeling bij Massabia merk ik al een enorm resultaat. Ik zou het iedereen aanraden die met bijvoorbeeld vermoeidheidsklachten aan het tobben is. Bianca is een hele vriendelijke rustgevende vrouw en stelt je zeer op je gemak.
Kim C. Ik kom zeker graag terug.
Ik ben een chakra healing ondergaan. Het was een bijzondere fijne ervaring. Bianca stemt met je af wat op dat moment goed voelt. Ik kom zeker graag terug. :D
Irene V.: Zij heeft een gave voor bijzondere healings.
Massiabia is een fijne praktijk waar Bianca mooie healings geeft. Zij heeft een gave voor bijzondere healings en doet dit op een integere manier. Haar ruimte is heerlijk om even helemaal te ontspannen.
Cindy M.: Je bent in veilige handen bij haar.
Mooie praktijk met veel healingsmogelijkheden. Bianca is kundig en professioneel en je bent in goede veilge handen bij haar.
Roel v H.: Echt een aanrader als je lichaam en geest dit heel hard nodig hebben.
Een half jaar geleden had ik hartproblemen en ook daarna nog was ik maanden lang zo ontzettend moe dat ik echt nergens meer energie voor had. Ook op mijn werk leverde dit natuurlijk grote problemen op. Dit leverde mij 24 uur per dag bijzonder veel stress op en mijn lichaam en geest hadden dringend behoefte aan totale ontspanning.
Vandaag ben ik voor de 6e keer bij Bianca geweest voor een uitstekende behandeling en ook nu weer kom ik volledig ontspannen en als herboren terug. Zelfs 4 dagen na elke behandeling voel ik mij nog steeds licht in mijn hoofd en ben ik een stuk vrolijker. Echt een aanrader voor als je lichaam en geest dit door bepaalde omstandigheden heel hard nodig hebben!
Rocks vd R.: behandelingen zijn verhelderend.
Behandelingen zijn verhelderend en helpen mij keer op keer om weer stappen te maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ga regelmatig en kan je Bianca's diensten dan ook aanbevelen!
Madelon C.: je geeft me rust en laat me weer stralen.
Je bent voor mij een wonder women. ik die zo gestrest, onrustig, boos, verdrietig, nouj a van alles kan zijn... laat jij verdwijnen met de behandelingen die je mij geeft.
Ik kan dit iedereen aanraden die niet lekker in zijn vel zit, niet veel wil praten maar wel door middel van behandelingen weer goed in zijn vel zit. Je geeft me rust laat me weer stralen en voor mij verricht je gewoon wonderen als ik bij je ben geweest voor een behandeling voelt het alsof ik de hele wereld weer aan kan...
Bedankt dat je mij wilt behandelen met de behandelingen, healings, spiritualiteit die jij aan mij geeft... ik vind het super!!!!
Martin d G.: Alsof ik weer ben ge-reset.
Je voelt je gelijk bij haar op je gemak. Behandelingen zijn een mooie persoonlijke beleving. Als ik ben geweest, voel ik me altijd veel beter, zowel lichamelijk als geestelijk. Alsof ik weer ben ge-reset. Ze voelt energetisch met je mee, waardoor je snel effect merkt. Een aanrader.
Jacintha v N.: Ze gebruikt al haar tools om je op maat te helpen.
Bianca is een fijne vrouw die haar kunde op een integere manier gebruikt. Ze weet veel en ze gebruikt al haar tools om je op maat te helpen . Een echte aanrader!
Samantha H.: een soort van energetische fysio-behandeling.

Als ik niet lekker in m’n vel zit ga ik voor een energiebehandeling naar Bianca. Een soort van energetisch fysio-behandeling. Bianca is lief en kundig, ze blijft zich ontwikkelen en dat is merkbaar in haar behandelingen. Beslist een aanrader!

Rob: Het voel allemaal heel zuiver en krachtig.
Ik heb het genoegen gehad om op de tafel bij Bianca te mogen liggen. Jee wat een ervaring was dat. Er gebeurt veel in je lijf en je mind als Bianca haar werkt doet. Het lijkt alsof alle stukjes op zijn goede plaats vallen. Zeer krachtig. Bianca heeft me ook op afstand geholpen, het was bizar, ik voelde een heftige verkoudheid opkomen en vroeg of ze daar iets aan kon doen. Binnen anderhalve dag was het helemaal weg, terwijl ik normaal 3 tot 4 weken aan het snotteren en lamlendig ben. Het voelt allemaal heel zuiver en krachtig wat Bianca doet. Blij dat ik haar en haar werk heb leren kennen.
Wendy v W.: ik heb bergen energie.
Ik voel me zo fijn in mijn vel... Voel zoveel liefde!! En niet geheel onbelangrijk, ik heb bergen energie!!! Blij dat je op mijn pad gekomen bent...
Mevr. VIsser: ik voel de pijn in mijn been bijna niet meer.
Na een 2e energie healing kan ik zeggen dat het zeker 90% een ommekeer heeft gegeven, ik voel de pijn in mijn been bijna niet meer.
Lizanne: ik voel me sterker met alle prikkels van buitenaf.
De dag erna had ik veel energie en een blij gevoel. Ik voel me sterker vanbinnen met alle prikkels van buitenaf.
Amanda: Het leek wel alsof er een wonder was gebeurd.
Zij heeft bij mij Quantum Touch toegepast en het leek wel of er een wonder was gebeurd. Kon ik bij binnenkomst nog niet eens bukken om mijn schoenen uit te trekken, huppelde ik na afloop bij wijze van spreke de deur uit.
Karel T.: dan is het weer lekker rustig in mij en de chaos verdwenen.
Als ik het druk heb of het is chaotisch of dingen lopen niet zoals ik het graag zou willen en ik ben bij Bianca geweest, dan is het weer lekker rustig in mij en de chaos is verdwenen. Het is alsof ik een complete reset heb gehad.
Ad: zoveel energie en kracht om een mens lekker in zijn vel te laten zitten.
Kan het gewoon niet geloven dat Bianca zoveel energie en kracht heeft om een mens lekker in haar/zijn vel te laten zitten. Ze doet het met overtuiging en is mij herhaling waard.

Ik wil graag een afspraak maken

> Afspraak maken