Energetische therapie

Loop jij al jaren rond met klachten die niet zijn op te lossen met gezonde voeding of een gezonde leefstijl? 

Alles is energie

Ik kwam dit artikel tegen van Marjolein Dubbers (van energiekevrouwenacademie), en zij legde dit zo duidelijk uit, dat ik hier graag wat van wil delen.

Albert Einstein zei het al: “Alles in het universum is energie, alles is vibratie.
De energieën die door je lichaam stromen noemen we je levenskracht, je levensenergie. Zolang die door je lichaam stroomt leef je. 

Net zoals bloed door je bloedbanen, behoort energie in (en om) het lichaam vrij te kunnen stromen. Zoals water door een rivier. Deze energiebanen, waarlangs de levensenergie door het lichaam stroomt, noemen ze in de energetische geneeskunde de meridianen. 

Zolang de energie vrij stroomt zal het lichaam gezond zijn

Het lichaam vibreert dan in een hoge frequentie. Helaas kunnen er hier en daar (net zoals in je bloedbanen) rotsen en vernauwingen in de rivier terechtkomen waardoor de energie niet meer lekker doorstroomt. 

Lichaams energieën kunnen worden verstoord

Door o.a. slechte voeding, toxische stoffen (o.a. in voeding), milieuverontreiniging, straling, stress, maar ook door trauma’s en emoties met een lage vibratie zoals angst, schuld, schaamte, bezorgdheid. We weten allemaal dat langdurig blootstaan aan deze emoties ons op den duur ziek maakt. Trouwens, ook als we ons vaak omringen met mensen met een lage vibratie kan dat ons ziek maken. Hoe kan dat? 

Lage emoties zoals angst, schuld, schaamte en bezorgdheid belemmeren een vrije doorstroming van energie in ons lichaam. 

Materie volgt energie

Zowel de kwantumfysica als de energetische geneeskunde kennen een fundamentele wet die luidt: materie volgt energie. 

Deze wet stelt dat als je energieën gezond zijn en vrij stromen, je lichaam dit ook is. Pas als er energieën worden verstoord kunnen er op den duur klachten ontstaan. Met andere woorden: alles start met een energetische verstoring. Energieën stromen door het lichaam en brengen gaandeweg hun aard over op de fysieke structuur: materie volgt energie.

Alle klachten en ziektes zijn dus ooit begonnen met een energetische verstoring. Vaak zijn ze begonnen met vermoeidheid; een gebrek aan energie. 

Het goede nieuws is dat het omgekeerd ook geldt; als we de energetische verstoring oplossen zal het lichaam weer helen. Dat is het uitgangspunt van energetische geneeskunde. 

Hulp nodig bij het opheffen van energetische verstoringen?

Dat doe ik door middel van een energetische behandeling waarbij ik de organen en chakra's energetisch waarneem, blokkades opruim zodat energie weer vrij kan stromen. Je gaat weer opgeruimd en lichter met meer energie naar huis toe.  

Ik wil mijn energie weer laten doorstromen

> Maak een afspraak voor een energetische behandeling
24