Positieve energie en een gezond lichaam

Een lichaam is gezond wanneer de energie vrijelijk kan stromen zonder blokkades.

Waarom is positieve energie zo belangrijk?

Ken je dat? je bent goed opgestaan, de zon schijnt buiten, de vogeltjes fluiten, vlindertjes dansen, de natuur laat de frisse lente zien. Er komen steeds meer kleuren buiten en het frisse groen maakt dat je zin krijgt om dingen te ondernemen en er op uit te trekken. Het voelt goed, energiek en je wordt er blij van. Kortom: positieve energie!

Maar waarschijnlijk ken je ook dit: Je wordt wakker van een bladblazer van de gemeente, of in de zomer van de kantenmaaier en dat hoor je extra goed omdat je raam een stukje open staat. En dat terwijl je eindelijk eens kon uitslapen of later op mocht staan. Het lukt je niet verder te slapen en boos sluit je met een ruk het raam, in de hoop dat het opvalt, en ze voortaan WEL rekening met je houden. Vervolgens kun je niet meer in slaap komen met zo'n bonkend hart en mopper je nog wat na. 'Het is toch zeker niet normaal dat ze zo achterlijk vroeg zoveel herrie maken?'

Het effect van positieve energie op je lichaam

Positieve energie heeft een hoge frequentie (hoge energie trilling), negatieve energie heeft een lage energie trilling. Wanneer je laag in je trilling zit, kun je moe zijn, of bv boos op heel de wereld. Je sleept je vooruit maar hebt geen oog meer voor wat wel goed gaat in je leven of wat mooi is. Die zware energie gaat vastzitten in je lichaam, en de energie stroomt slechter. Eerst beinvloed dat je energetisch lichaam (de eerste energielaag om je lijf), en als die negatieve energie continu gevoed wordt (door negatieve gedachtes), dan zakt het af in je fysieke lichaam en dan kan daar een chronische klacht ontstaan. Denk maar eens aan spreekwoorden zoals: iets op je lever hebben.

Impact van negatieve gedachten

De lever heeft als taak gifstoffen in je lijf te filteren. Boosheid is ook als gif voor je lijf, en deze boze energie kan zich dan vastzetten in je lever. Daarom kan bij een serieuze detox kuur, waarbij ook je lever wordt ontgift, oude boosheid naar buiten komen, omdat dit door jouw lijf ook als gif wordt gezien dat nu naar buiten weg mag.
Heeft men een lage trilling, dan maakt dat de energiestroom stroperig. Zie maar eens een pot knikkers voor je. Wanneer je schud kunnen de knikkers vrij rollen. Wanneer je er stroop overheen schenkt en schud, rollen ze niet goed meer en blijven aan elkaar klonten.
Is het je wel eens opgevallen dat vrolijke mensen aanstekelijk werken? Zij hebben op dat moment een hoge en lichte energie in hun lijf en energie lichaam (aura). Ze stralen het letterlijk uit. Jouw lichaam vangt dit op, en trekt jouw trilling ook omhoog, zodat jij je ook vrolijker gaat voelen. Andersom werkt het ook zo. Ben je bv bij een negatief ingesteld persoon, iemand die klaagt of door een moeilijke tijd gaat? Dan heeft die een lage trilling. Op dat moment doe je er goed aan een denkbeeldige bel om je heen te zetten die de negatieve energie buiten jou houdt (beter nog, is om deze van te voren al te visualiseren om je heen). De negatieve energie kan er namelijk voor zorgen dat ook jouw energie level zakt, en als je thuiskomt dat je je leeggezogen en moe voelt.

Wat je aandacht geeft groeit

Negatieve gedachten trekken meer negatieve gedachten aan, en voor je het weet, voel je je zwaar met weinig energie. Er zijn blokkades ontstaan die je lijf zwaar laten voelen of je blijft maar in je hoofd zitten, denken en denken, en je vergeet gewoon dat je ook nog een lijf hebt dat aandacht nodig heeft (liefde)! Wanneer je je lijf maar lang genoeg negeert, dan gaat het protesteren en gaat signalen geven. Pijntje hier, pijntje daar, niet lekker in je vel zitten, vermoeidheid of andere klachten.
Je kunt je nu wel voorstellen dat positeve energie groeit door je focus op positieve dingen te richten. Soort zoekt soort is hierbij een geheugen steuntje. Meer energie, meer begrip voor anderen, minder vooroordelen, meer liefde voor jezelf en daarbij ook voor je lijf. Een vrijer gevoel. Je bent meer ontspannen, de energie kan weer vrij stromen en je voelt je lichter en blijer.

Hulp om meer positieve energie te krijgen

Maar hoe doe je dat dan, liever zijn voor jezelf en je lijf? Daar kan ik je mee helpen. Negatieve en zware energie is voor mij voelbaar in de energie lagen om je heen. Ik geef energie healing met een zeer hoge energie trilling. Blokkades hebben een lage en zware trilling. Door deze hoge trilling dmv handoplegging aan te bieden aan je lichaam, komen blokkades omhoog en worden ze uit je energetisch lichaam weggenomen. En dit werkt weer door in je fysieke lichaam. Het kan echt als een soort reset worden ervaren.
Ik leer je hoe je je beschermt tegen negatieve energie van anderen en wat te doen als je leeggezogen bent in je energie.

Ik wil ook meer positieve energie

> Boek een afspraak
24