Chakra healing en reading

In de praktijk geef ik energetische healingen en lees ik je organen en chakra's. Doordat energie door je hele lichaam stroomt, helpen deze behandelingen je om zowel fysiek, emotioneel en mentaal te genezen.
Zware energie heeft een lage frequentie, door het aanbieden van een zeer hoge frequentie, komt de zware energie naar boven, en kan deze verwijderd worden. Op deze manier worden zowel fysieke, energetische en chakra blokkades weggenomen.
> Lees meer over chakra healing

Verwerken van ingrijpende gebeurtenissen

Al 20 jaar verdiep ik mijn hoe ik mensen op een effectieve manier kan helpen. Ik hou van simpel en snel, dus geen uren praten, geen tientallen afspraken hoeven maken, maar to the point in een veilige en fijne omgeving, gewoon in mijn praktijk aan huis. Na vele behandelvormen te hebben toegepast, pas ik sinds 2019 IEMT toe, en dat maakte mijn praktijk compleet. Deze manier van werken is snel en effectief en kan worden ingezet wanneer je nare herinneringen en emoties niet kunt los laten, of trauma's niet kunt verwerken. Het helpt o.a. ook bij hsp, stress en burn-out.
> Lees meer over IEMT
7